Chile meets California

Újabb biztos jelét kaptuk, hogy novembertől legális lesz Kaliforniában a marihuána: a chile Cáñamo kenderkultúra magazin bejelentette, hogy a lap szeptembertől elérhető lesz Kalifornia 1600 gyógyászati marihuána boltjában és egyéb kijelölt vásárlási pontokon.

Bár a chilei magazin készítőit nem ismerjük, a spanyol Cáñamo szerkesztőivel kitűnő viszonyt ápolunk: augusztusi számukban a főszerkesztőnkkel készített interjún keresztül bemutatják a Cannabis Kultuszt a spanyol olvasóknak és betekintést nyújtanak a CK megalakulásának körülményeibe, a lap célkitűzéseibe és a magyar szabályozásba. Szeptemberi számukban pedig a májusi, margitszigeti Global Marijuana March demonstrációból kiindulva – melyre egy újságírójukkal érkeztünk – bemutatásra kerül Magyarország és a hazai drogpolitika utóbbi 20 éve.

Spanyol fivéreink 1997-ben születtek, a chileiek nem sokkal előttünk, de mindig irigykedve nézzük kitűnő borítóikat. Úgyhogy ha egy véletlen folytán valaki betévedne egy kaliforniai medikál marihuána üzletbe vagy egy San Franciscói újságárushoz, ne mulasszon el venni két chilei Cáñamo-t. Egyiket forgassa sokat és őrizze nagy becsben, másikat pedig juttassa el a szerkesztőségünkbe! :)

 


Néhány chilei Cáñamo borító

Hozzászólások

Új hozzászólás