Hash Plant

Ez a tüneményes Afghani a hindu kushok legjobb hasiskészítő növényeinek kultúrájából származik, amit valaha Nyugatra hoztak. A hasisnövényként emlegetett kannabiszfajták egész India hegységeiben megtalálhatók, de közülük csak nagyon kevés rendelkezik a Hash Plant pedigréjével, ami az élő definíciója a zömök, izmos és gyönyörűen faszerű Afghanica genotípusnak. 

A Hash Plant közvetlen ősét az USA északnyugati részén nemesítették, és néhány gondosan szállított nőivarú dugvány formájában érkezett Hollandiába. Az érkezés során a kicsi, törékeny Hash Plant-klónok biztonságos otthonra leltek a Sensi Seed Bank nemesítőlaboratóriumában, ahol ez a kiváló kultúra gyorsan bizonyította értékét, és számos egyéb Sensi-hibrid fontos építőkövévé vált.

Az évek során számos kísérleti keresztezés történt egy olyan pollenapa keresése érdekében, amely minőségében a HP-hez mérhető, és magjaival rászolgál a Hash Plant névre. Az egyenrangú partner végül az Afghanica másik királyi családjából, a Northern Lights-vonalból került ki. Az 50/50 HP x NL#1 apát visszakeresztezték az eredeti HP anyába, amely egy 75% HP - 25% NL hibridet eredményezett. Az összes keresztezés közül ez nyújtotta a legpotensebb példányt, amivel még a tapasztalt holland szmókerek számára is problémás lehet a joint befejezése. Ezzel pedig megszületett a Hash Plant-mag.

A Hash Plant tömör marad extrarövid virágzásának teljes ideje alatt. A feszes, gyantában ázó virágok felszíne a szárítást követően morzsolódó és mély, gazdag Afghani-aromát nyújt, melyben a hasis íze is felsejlik. Szívásakor a domináns íz csípős-fűszeres, parázsló gyantamirigyekkel, mely aroma hamar elválaszthatatlanná válik a hatástól. A szikrázó trichómák pillanatnyi elpárolgása fokozza a Hash Plant gyors, derűs és lélegzetelállítóan erőteljes testi hatásait.

Hozzászólások

Új hozzászólás