Impresszum

Cannabis Kultusz

 
ISSN 2060-1735 
Országosan terjeszti a LAPKER Zrt.
Felelős kiadó: Perjési Péter 
Főszerkesztő: Lukács Gábor
Szerzők: Hományi Péter, Kardos Tamás, Pap Dávid Tamás, Sebestyén Szabolcs 
Design és fotó: Vaska Gergely
 
 
A Cannabis Kultusz kiadója felhívja olvasói figyelmét arra, hogy az életképes kendermaggal való kereskedés, azok értékesítése, birtoklása, szállítása illegálisnak minősül több országban, így Magyarországon is. 
Minden tartalom elsődlegesen ismeretterjesztő és szórakoztató  céllal készül. Nem kívánunk segítséget nyújtani ahhoz, hogy bárki a hatályos jogszabályok ellenében cselekedjen. 
A Cannabis Kultusz kiadója senkit nem törekszik rábirni a kiadványban megjelenő termékek illegális használatára. 
A kiadó nem vállal felelősséget a lap értékesített felületein megjelenő állításokért. A szerkesztőségi cikkben megjelenő minden vélemény a szerzőtől származik, mely nem minden esetben azonos a kiadó álláspontjával. Időnként nem lehetséges a szerzői jog tulajdonosát azonosítani, vagy vele kapcsolatba lépni, ezért igazolt tulajdonjogi igény előterjesztése esetén a kiadványban megjelentekért utólag is vállaljuk meghatározott honorárium kifizetését. 
Minden szövegről és képről azt vélelmezzük, hogy megjelentetés céljából küldték, mindaddig, míg ezzel ellentétes nyilatkozatot nem kapunk. A kiadvány akár részben, akár egészben történő sokszorosításához a kiadó írásbeli hozzájárulása szükséges, akkor is, ha a sokszorosítás célja nem profitszerzés. Minden jog fenntartva!