Irány Prága reggaeben is!

Van miért örülnünk a Rototom Reggae Contest Europe kapcsán, a budapesti Dubaku Band három magyar, és összesen 32 indulóval csoportjában, másodikként továbbjutott a Prágában, április 5- én zajló középdöntőre. Ezt természetesen nem csak a rájuk érkező 600 szavazatnak köszönhetik, hanem a zsűritől is magas pontszámot kaptak.

Ne felejtsük el, hogy a közönség által leadott szavazatok, a végeredménybe csak 20 % - ban számítanak bele, így pedig még nagyobb az elismerés a magyar reggae csapat számára. Egyébként a zsűri most is kitett magáért, mivel a 6 szavazattal rendelkező szerb Irie Fm zenekarnak a legmagasabb pontszámot adta, így megnyitva előttük a középdöntő lehetőségét.

Bár a mi értékelésünk nem számít a prágai középdöntőben, de szerintünk a Dubakunak nagy esélye lehet továbbjutnia a Rototom középdöntőt követő fordulójába. Eddig a hazai massive megtette a magáét, most már a jó szereplés, jó diplomácia és nem utolsósorban egy hangjegynyi szerencse sem árt majd a folytatásban. Legyetek erősek!

 

Hozzászólások

Új hozzászólás