Képgaléria

LB27 Reggae Camp 2013

  • Dátum: 2013-07-31
  • Képszám: 23

Két év kényszerpihenő után idén végre ismét megrendezésre került az LB27 Reggae Camp, ezúttal a Hatvani Városi Strandfürdőn. A hőségre való tekintettel a helyszínválasztás telitalálatnak bizonyult, így napközben vagy két koncert között kellemesen hűsíthette magát a nagyérdemű. A pozitív vibráció hatalma alól a táborban járőrőröző három rendőr sem menekülhetett, így tapasztalataink szerint nem is abajgatták a fesztivál népét, inkább CK olvasgatással töltötték az idejüket, így a koncerteken zavartalanul kavaroghatott a béke félreismerhetetlen füstje.

Cannafest 2012

  • Dátum: 2012-11-30
  • Képszám: 35

November első felében került Prágában megrendezésre a harmadik Cannafest, ami idén bizony felülmúlta a régiós versenytársakat. Mérete, programja, hangulata egyaránt meggyőző volt. A legjobban akkor éreztük magunkat, amikor a kiállítói standok között sétáló, a helyszínen szolgálatot teljesítő rendőrökbe botlottunk, mégsem fogott el semmilyen rossz érzés, mint itthon mindig, ha egyenruhát látunk. Nehéz szavakkal kifejezni, mennyire jó érzés, hogy nem tekintenek a társadalomra veszélyesnek, pláne nem üldöznek, ha sör helyett – ami pedig a csehek lelkében olyan különleges helyet foglal el, mint a miénkben a bor – marihuánát fogyasztunk.

Cultiva 2012

  • Dátum: 2012-10-29
  • Képszám: 57

Méretes és élénkzöld növényekkel teli standok, cserepes klónokkal vonuló boldog vásárlók mindenütt – ezzel járul hozzá az idén ötödik születésnapját ünneplő bécsi Cultiva az európai kendervásárok sokszínűségéhez. Az október közepére időzített háromnapos eseménynek ezúttal az időjárás is kedvezett, így a kertrészt délutánra reggaere bólogató elégedett vásárlók és a köztük terjengő édeskés füst töltötte meg.