MIND PIROSBAN!

A Sweet Seeds® mindent a pirosra tesz fel

A Sweet Seeds® magbank hat új, maga szintű fajtát adott ki a 2021-es évre, amelyek mindegyike kuriózum a termesztők számára. Ma két nagyon vonzó törzsre fogok összpontosítani. Mindkettőt nagyon nagyra értékeltem és beléjük szerettem, miután lehetőségem volt kipróbálni őket: Red Gorilla Girl XL Auto® (SWS89) és Red Strawberry Banana Auto® (SWS90).

Red Gorilla Girl XL Auto®. A gorilla pirosat visel.

Biztos vagyok benne, hogy sokan ismerik a Sweet Seeds® legendás Gorilla Girl®-jét (SWS74). Ez a fajta az utóbbi időben nagyon jó hírnévre tett szert, mind autoflowering, mind fotoperiódusfüggő változatban, mint az egyik legerősebb növény a szcénában. Idén a Sweet Seeds® nemesítői újraalkották ezt a csodát vöröses-lilás színben, erősítve az aromáit és fokozva az édes és citrusos karaktert, egy csipetnyi fűszerrel és a ciprus friss tónusaival, amelyek annyira jellemzőek erre a családra. Az új családtag a Gorilla Girl XL Auto® (SWS82) [Gorilla Girl® x Sweet Gelato Auto® (SWS76)] és a piros virágú, autoflowering Bloody Skunk Auto® (SWS44) keresztezéséből származik. Párologtatva az aromák édes, fűszeres és nagyon friss ízzel telítik a szájpadlást, miközben citrusos gyümölcsös utóízt kínálnak. A hatás, kezdetben kissé erős, de aztán tovább halad, és teljesen ellazítja a testet.

Red Strawberry Banana Auto®. Szezonális gyümölcsök.

A Sweet Seeds® genetikai gyűjteményének ez az új fajtája a Strawberry Banana egy elit klónjából és a Red Poison Auto® egy kiválasztott törzséből áll. Csírázás után mindössze 7 vagy 8 héttel készen áll a betakarításra. Ezáltal ideális a folyamatos kültéri vagy az intenzív beltéri termesztéshez. A virágzás már a kezdetben gyors és bőséges, ezért érdemes egy jó virágzásstimulátort használni az első lökés kihasználásához. A piros és lila tónusok apránként elárasztják az egész növényt. Az illata frissen nagyon gyümölcsös és édes, bár diófélékre és más növényekre, például rukkolára emlékeztető árnyalatokat is felfedezhet. A hatás nem tart sokáig, de nagyon pihentető és kreatív.

Ne felejtsd el meglátogatni a Sweet Seeds® weboldalát, közösségi felületeit, illetve a hivatalos online fórumait.
Édes termést!

Megosztom...