OGKZ

Made in California 

A kaliforniai Mendocino-hegységben per pillanat mindenki a Humboldt Seed Organization indica-dominált feminizált fajtájára, az OGKZ-re esküszik. E fajta magjainak megvásárlásával bárki magáévá teheti 2018-ban előállított hibridjeink egyik legjobbikát.

Valóságos ízlelőbimbó orgia

Az OGKZ sok mindent örökölt legendás szülei, a Zkittlez és az OGKB (OG Kush Breath) pozitív tulajdonságai közül. Virágai némi manikűrözés után egyszerűen fenomenálisak, és garantáltan senkinek sem okoznak csalódást.

A Zkittlez az egyik legjobb fajtánk, ízeit tekintve pedig az egyik abszolút kedvencünk. A növények csak úgy kicsattannak a pompás aromától és a magas minőségtől. Elég egyetlen slukk, hogy a páratlan ízkavalkád szétáradjon a szánkban. Beltéri termesztés esetén érdemes a vegetatív fázist minél tovább kitolni, de a szabadban is jó, ha fóliasátorral védjük meg a száraz, meleg, mediterrán klímát kedvelő növényeket.

Made in California – le sem tagadhatná!
Rafinált illat és íz ütős hatással kombinálva

Az OGKZ a benzin szagát idézi némi szirupossággal, de a citrom és a cédrusfa illata is visszaköszön benne. Intenzív zamatában megint csak némi benzinesség vegyül a tömjén, a szőlő és a fahéj bukéjával. Hatása erősen nyugtató, hosszan tartó és kellemesen inspiráló.

 

Megosztom...