Rendőr hozza házhoz a füvet

Míg hazánkban hamarosan újra terítékre kerül, hogy miként lehet méltó büntetéssel sújtani azokat a renitenseket, akik az össznemzeti értékeket sutba vágva, a pálinkázás helyett a kikapcsolódás egy veszélytelenebb formáját preferálják, addig az amerikai Montanában már logisztikai kérdéseken agyalnak: ki vigye házhoz a páciensek gandzsáját?

Az USA észak-nyugati részén fekvő Montana államban egy tavalyi törvényhatározat zöld utat adott a marihuána gyógyászati célú hozzáférhetőségének. Az állam legnagyobb városában, Billingsben a szállítmányozó cégek még ízlelgetik az új jogszabályi környezetet, és félelemmel vegyes jogtiszteletükben rendszeresen a rendőröket zargatják, amikor marihuánát tartalmazó – egyébként legális – csomagokat szállítatnak velük. Billings rendőr-főkapitánya megelégelte a FedEx és a UPS töketlenkedését és bejelentette, hogy ezentúl a rend őrei fogják a gyógyászati marihuána hivatalos szállítójának megtisztelő posztját betölteni. A főkapitány minden bizonnyal jártas a betegségek lélektani hátterében, hiszen jól tudja, hogy a mosolygós biztosúrtól átvett a mindennapi manna már önmagában fél egészség.

Hozzászólások

Új hozzászólás
spangla - 2010-07-06 - 15:32:03

menő lenne

Tudnám értékelni, ha a hátfájásomra maga Bencze József rendőrfőkapitány szállítaná házhoz a gyógyírt :D

Bob Labla - 2010-07-09 - 15:01:44

jah!

Jah! Szirénázó fekete A8-assal! :D

cukker - 2010-07-06 - 19:42:42

szerintem ezt mindenki tudná

szerintem ezt mindenki tudná értékelni :D ... bár azt szerintem nem valószínű, hogy itthon még egy mosolyt is kapnánk a csomagocska mellé...

spangla - 2010-07-07 - 11:19:26

no mosoly

Engem tulajdonképpen az sem zavarva, ha duzzogva és irigykedve nyújtanák át nap mint nap az engem törvényesen megillető csomagot ;)