Rototom 2013 versenykiírás

Kedves Reggae Zenekarok! Elkezdődött idén is a Rototom szervezése és persze a Rototom Reggae Contest. A tehetségkutatóra 2013 január 14-ig lehet jelentkezni zenekaroknak, az alábbi stílusok egyikében írt saját dallal: Reggae, Dub, orginal Ska, Rocksteady, Ragamuffin, Dancehall , Afro-Reggae, Samba-Reggae, Reggae Latino.

A jelentkezés meglehetősen egyszerűen zajlik, attól függően, hogy már részt vetettek az eseményen korábban vagy új jelentkezők vagytok:

Új jelentkezők: menjetek a www.reggaecontest.com oldalra. A „registration here” gombra kattintva el lehet kezdeni a mókát. Amint rendszeren belül vagytok, a My Profile-t töltsétek fel a zenekari infókkal. Amennyiben sikerült a profilt megfelelően létrehozni máris beneveztetek a Rototomra!

Ha már részt vetettek előzőleg a versenyben, akkor pofon egyszerű a dolgotok: jelentkezzetek be a www.reggaecontest.com oldalon a korábbi felhasználónévvel és jelszóval. Amint bejelentkeztetek a rendszer automatikusan rákérdez, hogy ismételten részt vesztek-e a versenyben. Ekkor az igen gombra célszerű kattintani Amint rendszeren belül vagytok, a My Profile-t frissítsétek az új infókkal.

Néhány fontos tudnivaló:

Természetesen idén is ingyenes a nevezés, de van néhány feltétele:

2 db fotó az együttesről (landscape)

2 db mp3 formátumú dal

1 db technikai rider (jpeg/pdf)

2 db videó felvétel (jobb ha élő, ha nincs, szerezzetek egy HD kamerát és valamit dobjatok össze a próbateremben)

1 db zenekari tagok listája (családi és utónév és milyen hangszeren játszik)

1 db diszkográfia/életrajz

Az első szakaszában (az online szavazás alatt, erről majd később még írunk) nincs lehetőségetek változtatni a bevitt profilon, de annak lezárulta után ismét frissíthetitek az adatokat. A feltöltött anyagok 2013 januárjáig elérhetőek lesznek a neten.

Bármilyen kérdésetek lenne, nyugodtan keressétek reggae felelősünket, Sebőt az afrosoulsound@gmail.com e-mail címen, szívesen segít. (akár fordítani, akár csak nyelvtanilag ellenőrizni azt).

Mindenkinek jó versenyzést kívánunk!

 

CK – a Rototom médiapartnere

Hozzászólások

Új hozzászólás