Snoop Média

Az elszívható költemények kiadása és a reggaeműfajban tett kirándulás után Snoop Dogg megint új projekten dolgozik: egy, a marihuánát és a popkultúrát ötvöző médiavállalat, a Merry Jane létrehozásán. A kezdeményezést szeptember közepén jelentették be San Franciscóban a TechCrunch Disrupt eseményen, ahol a leginnovatívabb startupokat mutatják be.

Snoop már egy ideje meghaladta a „rapikon” titulust, hiszen a zenei karrier mellett rendszeresen tűnnek fel újszerű technikai vívmányai a kannabisziparban. A mostani lépése ismét új irányt jelez: a bejelentés szerint a Merry Jane egy olyan életmódwebsite lesz, ami a kannabisz központi témájára építkezve tartalmaz videókat, cikkeket, és szolgál központi tájékozódási pontként a szmókerek számára. „Látva, hogy merre tart a kannabiszipar, egy platformot akartam létrehozni, ami még tovább viszi a mozgalmat egy olyan hely létrehozásával, ahol mindig friss tartalmakat találnak a látogatók” – magyarázta Snoop a projekt alapötletét. Mint elmondta, az oldal a kannabiszvilág enciklopédiája lesz, minden fontos infóval, amit a fogyasztóknak tudniuk kell. Az oldalon saját készítésű sorozatok is futnak majd, például főzőshow ehető kannabiszkészítményekről és a fogyasztást jól kiegészítő ételekről, és egy másik a kezdő fogyasztók élményeiről.

Az oldalon szereplő hírességek között felmerült már Seth Rogen és Miley Cyrus neve is. A szórakoztató tartalmak mellett a Merry Jane foglalkozik a kannabiszipar üzleti és politikai oldalával, így a piac növekedésével és a legalizáció helyzetével is, és mindemellett terveznek egy hatalmas adatbázist a piacon elérhető kannabiszfajtákról, azok hatásairól és elérhetőségükről a felhasználóhoz közeli boltokban vagy gyógyszertárakban. Végignézve a honlap elemeit, hatalmas újdonságokat nem találunk, de mindez egy portálon egy ütős projektet vetít előre, amit a celebek közreműködése pillanatok alatt népszerűvé tesz.

 

Megosztom...