Videó a GMM 2010 eseményeiről

Az idei Globális Marihuána Menetről ki-ki más élményekkel távozott. A piknikezők többsége a jófajta reggae utolsó lüktetéseivel a fülében vette az irányt a kijárat felé és csak a hírekből értesült, hogy a zárórába egy kiadós razzia is keveredett.

A koncert utáni percekben beáramló rendőrök zokon vehették, hogy csak a kordonok másik oldaláról részesülhettek a pozitív vibráció közös megélésében, ezért jobb híján, a helyszínen lézengő kevesek igazoltatásával próbálták jobb kedvre deríteni magukat és rendkedvelő embertársaikat. Mi, akik a fesztivál ideje alatt többnyire a Fűnyíróékkal osztogattuk a közös DVD melléklettel felturbózott CK-kat, még a nagyréten tartózkodtunk az intézkedések megkezdésekor, amiből a hosszas dokumentálásunknak köszönhetően végül mi is kivehettük a részünket.
Most végre elkészült a Fűnyíró videó összeállítása a GMM-ről, amit alább megtekinthetsz! A felvételek önmagukért beszélnek: a bulin ijesztő mértékben kezdett már elharapózni az oldottság és a jókedv, de a rendőrök példás sikerrel elhárították a társadalomra leselkedő súlyos veszélyt!

 

Hozzászólások

Új hozzászólás
spangla - 2010-05-20 - 08:58:53

sündőrök

Uhh, a videó háromnegyedét a rendőrök vonulása tölti ki. Én ennyire azért nem éltem meg drasztikusan a GMM-et, remélem nektek is volt mitől higgadtnak maradnotok ;)

azamat - 2010-05-23 - 13:44:01

Pedig jobb lenne ha mindenki

Pedig jobb lenne ha mindenki felháborodna azon, hogy úgy basznak ki velünk állandó jellegel ahogy akarnak !
+ a felvonulok háromnegyede nem élte meg ilyen súlyosan , köztük énse mivel 8 elött 10percel leléptünk előzetes figyelmeztetés után .. a többiek meg úgy jártak h a tüntetés napján sem volt ottt a helyszínen !!! elég ember h képviselje magát és az elveit és ne hagyja h az egész rendezvényt nevetségessé tegye pár sün ..Talán ha nem vagyunk annyira beszívva rájövünk h nemtehetünk semmit?

spangla - 2010-05-25 - 13:50:05

előzetes figyelmeztetés?

A sünik beszóltak előre, hogy mindjárt bejönnek igazoltatni és motozni? Vagy Jr. Brown figyelmeztetésére gondolsz, aki elővigyázatosságra intette a tisztelt egybegyűlteket, miután kiderült, hogy civilrendőrök kameráznak?

azamat - 2010-05-29 - 13:03:08

ACAB

Igen az volt az egyik , JrBrown óvaintő szavai a másik meg érezhetően megült a levegő és már a PLETYKA is keringett,hogy jönnek ezekszerint helytálló volt..Én mindvégig azt hittem kifinomultabbak lesznek ésmiután már kijöttünk kezdenek mazsolázni a kábítószerrel való visszaélés alapos gyanújába keveredett megtévesztett fiatalságból ,de tévedtem volt pofájuk az arcunkba vágni a fent említetteket. A ll C olors A re B eautifull =)