4.20 Budapest

Április 20-án Budapesten a Madách téren tartotta a Magyar Kétfarkú Kutya Párt a már szokásos legalizáció párti rendezvényét. Sajnos ezúttal sem voltunk sokan, de big up azoknak akik eljöttek, azoknak, akik nem hajlandók félni és nem akarnak sunnyogva, lapítva, behúzott farokkal élni.

Suzi beszédet mond

Tudjuk, hogy sokan vagytok, akik bátran kiálltok magatokért és másokért, csak sajnos többségében már nem vagytok itthon. Pont azért mert nem viselitek el, ha valaki komplett hülyének néz, vagy nyíltan a képetekbe hazudik. És azt is értjük, hogy egy pár órás rendezvényre, egy random csütörtökön nem tudtok hazautazni.

De a választásra reméljük igen! És akkor elegen leszünk ahhoz is, hogy a Kutyapárt képviselőit bejuttassuk a Parlamentbe, ahogy az önkormányzatokba ez már sok helyen sikerült. Vagy bejuttasuk őket akár egy kormányzó koalícióba. És akkor végre megváltoztathatjuk a kannabiszra vonatkozó törvényeket, elsősorban a páciensek érdekében, de persze mindenki más érdekében is, aki jelenleg bármilyen módon áldozata a kannabisz tilalomnak. Mert ami itt megy ezzel kapcsolatban, az tényleg egy vicc!

Köszönjük, ha segítesz ebben, bármilyen formában is teszed!

Ha pedig nem tudtál ott lenni, és érdekelne a hangulat, akkor nézd meg az eseményen készült videóinkat:

Megosztom...