A termesztők a Plagront választották a legjobb szerves tápanyagnak

Amúlt hónapban adták át a rangos GrowDiaries díjakat a 19. alkalommal megrendezett spanyol szakkiállításon Barcelonában. Az egyik nagy nyertes a Plagron volt, aki két díjat is hazavihetett: a legjobb szerves tápanyagért és a legjobb általános tápanyagért járó díjakat.

Michel, a Plagron marketing menedzsere ezzel kapcsolatban úgy fogalmazott: „Igazán elképesztő díjakat kaptunk, kifejezetten fontos ez nekünk, mert ezekről a termesztők szavaznak. Ezek az emberek szeretik a növényeiket, naponta használják termékeinket, ezért megtiszteltetés megkapni ezt az elismerést tőlük. Még jelentősebb, hogy ezek a GrowDiaries által szervezett független díjak, ami azt jelenti, hogy valóban maguk a termékek kapták a szavazatokat és nem a gyártó cégek. Ez megmutatja, hogy a jó minőséget valóban nem lehet legyőzni. Nagyon büszkék vagyunk, hogy ilyen sok lelkes termelő ránk szavazott. Most még inkább ösztönözve érezzük magunkat, hogy a világ minden táján támogassuk a lelkes termesztőket.”

A GrowDiaries online platform a kannabisz termesztés szerelmeseinek központi találkozóhelye. Itt megoszthatják személyes termesztői naplójukat, tapasztalataikat, megvitathatják a termesztéssel kapcsolatos kérdéseiket és részt vehetnek mindenféle versenyeken.

Idén a platform adott otthont a második éves GrowDiaries díjkiosztónak. Minden tag szavazhatott a kedvencére olyan kategóriákban, mint a legjobb nemesítő, a legjobb termesztősátor, a legjobb kannabisz tápanyag és még sok más kategóriában. A szavazás március 1-én zárult le, a díjakat egy héttel később adták át a Spannabis-on. A barcelonai szakkiállítás az egyik leghíresebb a kannabisz iparban, ami évente több mint 30.000 látogatót vonz.

Szeretne lépést tartani a Plagronnal és értesülni a legújabb fejlesztéseikről? Javasoljuk, hogy iratkozzon fel hírlevelükre, és kövesse őket a közösségi médiában.

Megosztom...