Alaskan Ice

Az Alaskan Ice az egyik legerősebb kannabisznövény, melyet valaha nemesítettek. Az eredeti Green House Seed White Widow és a Pure Haze keresztezéséből jött létre. Ez a kombináció egy igen nemes fajtát képvisel, egy új lökettel kiegészítve. A növény szerkezete kissé nyúlánkabb, mint a White Widow-é, de a tipikus fenyőforma megmaradt. Az internódiumok igen stabilak, általában 12–15 centi között mozognak. A fajtában megmaradtak a White Widow ismert jellegzetességei, viszont a THC-tartalma sokkal magasabb (21,49%), és a hatás inkább Sativára hasonlít: stimuláló és egyben utazós. Az Alaskan Ice CBD-tartalma szintén magasnak számít (1% fölött), ezáltal érvényesül a testre kifejtett fizikai hatása, a berobbanóan gyors és letaroló agyi hight követően.
A fajta virágzási ideje kilenc hét, ami csak egy héttel több, mint az eredeti White Widow-é. Az Alaskan Ice kültéren, beltéren és üvegházban is megállja a helyét, mindemellett a kártevőknek és rothadásnak is jól ellenáll. Beltéri hidroponikus rendszerekkel a hozam négyzetméterenként 700-800 grammot is elérhet. Kültéren akár 800 grammot is learathatunk egy növényről, ha a példánynak sikerül teljesen kifejlődnie 2,5 méter magasra és igen sok ágazattal. Európában, kültéren a fajta október közepe, vége felé áll készen.
Az Alaskan Ice íze csípős, és a haze-fajtákra hasonlít, tökéletesen kiegyensúlyozott kombinációja a White Widow és a haze-ek jellemző zamatainak.
Az eredeti White Widow még a legtapasztaltabb szmókert is leveszi a lábáról néhány slukkot követően. Mivel az Alaskan Ice haze-genetikával egészül ki, az agyra és a testre kifejtett hatása egyenletes, ezáltal ha úgy érezzük is, hogy testünk kissé elernyedt, agyunk továbbra is energikusan működik. Ettől függetlenül első alkalommal, mint minden magas THC-tartalommal megáldott fajta esetében, igen mértékletes fogyasztása javaslolt (lassan, de biztosan), nehogy megdermedjünk, mint az alaszkai jég.

Megosztom...