Árusítás

Röviden: a Cannabis Kultusz 2009. december 17-től elérhető az ország 20 nagyvárosában, többnyire a legforgalmasabb közlekedési csomópontok – busz- és vasútállomások, városközpontok – hírlapárusainál.

Bővebben: kissé hosszúra nyúlt előjáték után végül beadta a derekát a lapterjesztő mamut. Mi pedig megcsináltuk, bár annyira nem élveztük.

Három hónapos jogi egyeztetés és némi időt rabló moralizálás után a lapterjesztő úgy döntött kifaggatja a Legfőbb Ügyészséget, mégis mit szólna hozzá, ha vállalná a CK országos, árushelyi terjesztését. Az Ügyészség pedig készségesen jelezte, hogy semmit. Mármint azon kívül, amit korábban Rétvári képviselőnek is leírtak, csak ő nem tartotta fontosnak azt nyilvánosságra hozni. Nevezetesen, hogy a CK kiadója és szerkesztői ellen tett feljelentése alaptalan, még szabálysértési eljárás sem indítható ellenünk. Na, ettől végül megnyugodtak és aláírták a szerződést. Bár korábban mi is elmondtuk (ügyészségi határozattal igazoltuk) ugyanezt, sőt némi pressziót is igyekeztünk gyakorolni sűrűn emlegetve a sajtószabadságot, de mint tudjuk az nem hat a mamutokra.

Ezzel összefüggésben természetesen a CK ingyenességét meg kellett szüntetnünk, amire azért a lap kivitelét látva előbb-utóbb lehetett számítani, és persze az ár sem véletlen volt rajta (áthúzva) már a legelső, 2008. augusztusi lapszámon is. Amúgy sokan írtátok, hogy inkább legyen fizetős, csak legyen mindenhol elérhető. Úgy lett.

Tehát: a CK az összes magyarországi grow-shopban továbbra is ott van, az utcai árusításban részt vevő terjesztési helyek teljes listája elérhető a honlapon, továbbá előfizethető a kiadónál. Kellemes ünnepeket Magyarország!

Megosztom...