Big Bud

Alapos kutatások és tesztelési folyamatok során a Sensi Seeds egy ritka és különleges Afghani-fajta keresztezésével visszanyerte a Big Bud-klón gyökerét, mely az eredeti, díjnyertes Big Bud-magfajtát eredményezte. A nemesítést azzal a céllal folytatták, hogy létrehozzák e szupertermékeny fajta megbízható és stabil feminizált változatát.

Megdöbbentően magas terméshozama miatt a Big Bud mindig is nagy népszerűségnek örvendett. A kiváló Indica pedigréjét több éven át gondosan finomították, folyamatosan fejlesztették, mígnem mára egy teljes mértékben nőstény magfajtává tökéletesítették.
A legelső, kizárólag klón formájában elérhető Big Bud erős Afghani- és Skunk-gének keresztezésével jött létre – a hibrid bámulatos életerővel és rekordterméssel rendelkezett.
Alapos kutatások és tesztelési folyamatok során a Sensi Seeds egy ritka és különleges Afghani-fajta keresztezésével visszanyerte a Big Bud-klón gyökerét, mely az eredeti, díjnyertes Big Bud-magfajtát eredményezte. A nemesítést azzal a céllal folytatták, hogy létrehozzák e szupertermékeny fajta megbízható és stabil feminizált változatát. A többéves munka meghozta gyümölcsét, s ma már a nagyközönség számára is elérhető a feminizált Big Bud.
A Sensi teljes mértékben nőstény hibridje termékenyebb és életerősebb, mint valaha. Az élvezetek halmozása végett pedig a fajta aromáját tovább finomították: édeskés, gyümölcsös ízét nyomokban fűszeres hullámhatások teszik teljessé. A gyantatermelés rendkívül intenzív, még a virágfürtök belső felszínén is, emiatt garantált az erős fizikai betépés. Mindezt azonban kellő mértékben tisztítja a Skunk-vonalban fellelhető Sativa-elődök hatása.
Meglehetősen gyorsan növekszik, ám a végső magassága előre kiszámítható, mi több, befolyásolható is. Ha csíranövényként virágoztatjuk, a kész növényeket 30 cm alatt tarthatjuk, de hosszabb vegetatív időszakkal könnyedén nevelhetünk óriási méretűeket is. A mellékágak burjánzása leginkább a fő száron történő termeléssel fékezhető meg, ezért – alacsonyan tartva – tökéletes választás a Sea of Green-féle metódushoz is. A csúcshajtás elmetszésével azonban bokrosodást is elérhetünk, ha közepes vagy magas méretűre neveljük. A Big Bud növénye 110-150 centisre is nőhet, virágzási ideje pedig 50 és 65 nap között mozog.
Csakúgy, mint az eredeti változat, a feminizált Big Bud is kimagasló termelési képességéről ismerszik meg – akár 150 grammot is learathatunk róla. A kisebb és a nagyobb növényeken egyaránt kiemelkednek az óriási, csillogó és gyönyörűen egységes virágfürtök. Lássuk, mire képesek!

Megosztom...