BIOCANNA – A természetes választás

A BIOCANNA a CANNA Vegán termékeinek egyike. A BIOCANNA tápszerek megfelelnek az organikus gazdálkodás minden követelményének. A BIOCANNA tápszereket nemzetközileg a Control Union és az OMRI tanúsítja.

Soil: Bio Terra Plus

A Bio Terra Plus a legjobb minőségű tőzegből készül, beleértve a kiváló fehér tőzeget. A fehér tőzeg levegős szerkezetét aprított fakéreg egészíti ki, ami természetes gombaölő tulajdonságokkal rendelkezik. A BIOCANNA Bio Terra Plus nem tartalmaz állati eredetű összetevőket; ez teszi 100%-ban vegán talajjá.

Tápanyagok: Bio Vega és Bio Flores

A Bio Vega és Bio Flores növényi anyagokból készül, mely megfelelő arányban biztosítják a növények számára az összes nélkülözhetetlen ásványi anyagot, gazdagok fehérjékben, gyümölcssavakban (AHA) és vitaminokban. A BIOCANNA folyékony tápanyagok titka a teljesen ellenőrzött erjedési folyamatban és annak speciális előkészítésében rejlik. Ezek teszik a növények számára közvetlenül elérhetővé és felvehetővé azokat.

Gyökérstimulátor: Bio Rhizotonic

A Bio Rhizotonic biztosítja a növénynek a nyomelemek és vitaminok megfelelő egyensúlyát a gyökérzet fejlődésének elősegítéséhez. Az egészséges gyökerek segítik a növényt az összes szükséges tápanyag felvételében, hogy növeljék a növények általános erejét, és javítsák belső és külső minőségüket.

Virágzás stimulátor: Bio Boost

A Bio Boost egy virág bio-stimuláns, amely növényi kivonatokkal segíti elő a növény virág- és gyümölcsfejlődését. A Bio Boost bioaktív összetevőkkel van tele, ezért kiváló frissítő a növényeid számára. Ez biztosítja, hogy a növények megkapják az erős virágzáshoz szükséges összes elemet. Az eredmény erőteljes hozam és magasabb gyümölcscukor-tartalom. A Bio Boost nemcsak hozzájárul a nagyobb termésátlag eléréséhez, hanem pozitívan befolyásolja az ízt és illatot is.

Ha organikus és 100% vegán terményre vágysz egyszerűen és sikeresen, akkor a BIOCANNA a „természetes választás” a számodra.

BIOCANNA 100% VEGÁN. Az igazi természet valódi íze.

Megosztom...