CANNA Start

A CANNA Start egy teljes értékű tápoldat, amelyet kifejezetten a fiatal gyökeres növények, például palánták és dugványok tápanyagpótlására fejlesztettek ki. A tápoldat elvileg minden ültetőközeghez használható, de különösen alkalmas a CANNA Terra Seedmix és a kőzetgyapot (dugók) esetében.

A CANNA Start egy vegetatív tápanyag. Ez azt jelenti, hogy alkalmazkodik a növény növekedési időszakához. A CANNA Start abban különbözik a normál vegetatív tápanyagtól, hogy bizonyos összetevőket (pl. nyomelemeket) tartalmaz, amelyek elengedhetetlenek a fiatal növények ültetéséhez. Ezen felül csökkentett koncentrációjának köszönhetően minden komponens egy palackba kerül. Ezért az üvegben biztosan nem alakul ki üledék.

Mag

A mag akkor csírázik a legjobban, ha az ültetőközeg nem tartalmaz tápanyagot. A CANNA Terra Seedmix és a kőzetgyapot dugók tápanyagmentesek. Javasoljuk, hogy csak a csírázás után kezdje a CANNA Start használatát. A megfelelő időpont az első levelek megjelenése.

Dugvány

A gyökértelen dugvány lassabban szárad és gyorsabban gyökeresedik, ha a táptalajból hiányzik a tápanyag. Javasoljuk, hogy csak akkor kezdje el a CANNA Start használatát, amikor az első gyökerek megjelennek a palántán.

A magoncok és a gyökeres dugványok erősebbek lesznek, ha tápanyagot kapnak. Ennek látható eredményeként a levelek fényes zöld színűek lesznek. Az ültetés után elkezdhető a CANNA Hydro Vega használata kőzetgyapot-dugók esetén, a CANNA Aqua Vega a vizes termesztésben és a CANNA Terra Vega cserepes termesztés esetében.

A jó kezdet fél sikert jelent!

Megosztom...