Cream Mandarine F1 Fast Version

A Cream Mandarine F1 Fast Version® egy ultragyorsan fejlődő növény, erőteljes gyógyászati hatásokkal. Egy Indica-domináns hibrid, ami a beltéri és a kültéri termesztéshez egyaránt tökéletesen alkalmazkodik. A nemesítéshez a legjobb Cream Mandarine® automatikusan virágzó genetikát használták. Hogy az automatikusan bekövetkező virágzást meggátolják, és erősítsék az aroma jellegzetességeit, a kiválasztott genetikát első osztályú, mandarinos és citrusos aromájú, Diesel-felmenőjű klónnal keresztezték.

Egy nagyon könnyen termeszthető növényről beszélünk, ami rendszerint már 50 nap virágzás után készen áll a szüretelésre. Minthogy a virágzás csak akkor kezdődik meg, amikor a fényperiódus 12/12 órásra vált, az anyákat elkülönítve 18/6 órás periódusban lehet tartani, mint bármilyen egyéb fényperiódus-függő növényt. A genetika kivételes erősségű, fenyőfa alakú bokrokat hajt, melyeket a szétágazó oldalágak és közöttük hatalmas központi buga jellemez. A vonzó felmenőknek köszönhetően a gyantaképződés is jelentős, valamint a kehely-levél arány is az egyik legjobb a piacon található példányok közül, ami könnyebbé teszi az ízletes virágok megmetszését.

Szintén fontos megemlíteni, hogy a Cream Mandarine F1 Fast Version® termői a virágzás utolsó két hetében rendszerint elegáns narancsszínűek, mely tökéletes elegyet alkot a kiszárított virágzat ízeivel. A kőkemény bugák morzsolásakor már élvezhetjük a túlérett mandarin intenzív aromáját, ami a cukorerjedésnek köszönhetően enyhén alkohol illatú. Ez a komplex aroma a kiszárított növény esetében leginkább olyan mojito illatára emlékeztet, melyet mandarinnal és lime-mal készítettek.

Elfüstölve vagy vaporizálva a Sweet Seeds-genetika e gyöngyszemének aromatikája némiképp megváltozik; az alkoholtónusok eltűnnek, helyüket enyhébb citrusos ízek veszik át, melyek kissé a narancsos gumicukorra emlékeztetnek.

Néhány percen belül a száj- és szaglószervi kényeztetés után robban a medikálbomba! A Cream Mandarine F1 Fast Version® kifejezetten ajánlott genetikai vonal azon gyógyászati használók számára, akik olyan fizikai enyhülést keresnek, mely mellett aktívak tudnak maradni. Ez a gyorsan fejlődő genetika hosszan tartó élményt és rengeteg boldog percet nyújt, olyan indicás hatásokkal, melyek minden édes, ízes fajtakedvelőt felvillanyoznak.

Megosztom...