Dark Devil a Sweet Seedstől

A Dark Devilhez a BIG Devil XL-t használták fel. Szokatlan színének köszönhetően virágzáskor a növény nem jellegzetes, diszkrét megjelenésű, a magok 80%-a lila, illetve sötétkék virágokat hajtanak. Termesztése nagyon egyszerű, gyorsan növő, nagy hibriditással rendelkező fajta. Kinézete mint egy Indica-Sativa-hibrid, magától virágzó, gyorsan növő. A túlzásba vitt tápanyag-hozzáadásra érzékenyebben reagál, mint testvérei a Red Familyből, ugyanakkor ellenálló a betegségekkel szemben, és ha gondoskodunk az ideális körülményekről, maximális hozamra számíthatunk.

Nagy, központi levélzetet növeszt, de oldalelágazásai is megadnak minden okot az elégedettségre. A szárak és a rajtuk növő levelek vastagon fedettek az aromás gyantától, mint az egyik kiinduló növénynél, a Big Devil XL-nél. A csírázástól számítva kilenc hétre van szüksége a teljes érésig. Egyes növények akár gyorsabban is érhetnek, de az egyéni ízléstől is függ, hogy az ember kivárja-e a kilenc hetet. A virágzat kalász vagy toboz alakú, termője erős narancs színű. Aromája érzéki élményt nyújt, nagyon erőteljes tömjénillatú. A levelek porítása után inkább a gyümölcsös aromák kerülnek előtérbe, sőt még mentolt is érzékelni benne. Az íze friss, citrusos, finom medvecukoríz. Egy édes, mégis kissé savanykás utóízt hagy maga után, így a szaglóhámnak is megvan a szabadsága az illatok szabad besorolására. Mind a gőze, mind a füstje exkluzív élményt nyújt. Erős és friss, először bombaként robban, majd intenzitása alábbhagy, de még tíz perc után is érezhető.

A vörös család magától virágzó tagjai között ő a leginkább Sativa-beállítottságú, hatása közepesen hosszú. Kreatívan befolyásol, segít ötleteket találni, másrészt energetizál, hogy ötleteinket meg is valósíthassuk. Tökéletesen alkalmas meghitt beszélgetésekhez és filozofáláshoz. A hangokat és a színeket különösen élettel telinek érzékeljük, kétségtelenül az egyik legjobb fajta az ünnepléshez. A Dark Devil lila virágaival és narancsszínű termőjével egy nagyon szép, magától virágzó növény, hatása mint egy legjobb hibridé, nagy Sativa-aránnyal.

Megosztom...