Euforia

Az elsősorban beltéri termesztőknek szánt skunkszelekciót 1996-ban fejlesztette a Dutch Passion. A magkereskedő cég nemesítői azzal a céllal láttak munkához, hogy létrehozzanak egy Indica-Sativa hibridet, ami kiemelkedően sok és erős virágot terem. Az Euforia engedelmeskedik ennek az elvárásnak: a rekordtermés garantált, s attól sem kell tartanunk, hogy a virágai gyengék, sápadtak lesznek. Éppen ezért tökéletes választás lehet akár kereskedelmi célokra is (már ahol engedélyezett az ilyesmi).
Beltéren alig hatvan nap alatt beérik, míg a szabadban október végén, november elején mehetünk a termésért. Hatását a híres skunkfélékhez lehetne hasonlítani, ám az íze nem annyira édes. THC-tartalma közepes, a körülményektől függően 8 és 15% között mozog.
A növényházi termesztésre is alkalmas Euforia két alkalommal már kannabiszdíjat is bezsebelt: 2000-ben a High Times Cannabis Cup második helyezettje lett, majd két évvel később megnyerte a Highlife Cupot.
Hagyományos és feminizált kivitelben is kapható, s mivel kontinensünkről származik, s az itteni klímát kedveli a legjobban, nyugodtan kijelenthetjük, hogy ez a fajta az igazi európai eufória okozója.

Megosztom...