Fast Flowering Green Crack

Villámgyors virágzású fajta, ami csak a legnagyobb klasszikusokhoz mérhető

A Fast Flowering Green Crack ellenállóképességét, produktivitását, ízét és hatását tekintve igazi klasszikus, de ezen felül tud mégvalamit: a vele egy kategóriába sorolt fajtákhoz hasonlóan ez is rendkívül gyorsan fejlődik. 44–50 napos virágzási időszakával jócskán megkönnyíti a growerek életét: beltéren több ciklusban is termeszthető, a szabadban viszont nem érheti baleset az utolsó, kritikus pillanatban.

Ez a fajta nem nő nagyra, de vékony, erősen tagolt és szárnyalt levéllemezei, illetve hosszú szártagjai miatt inkább sativa-szerű a megjelenése. Szellős szerkezetének köszönhetően sok fény és levegő érheti a növényt, ami a növekedés szempontjából mindenképpen előnyös. Emellett rendkívül bőven terem: egészséges, különlegesen aromadús, kövér, gyantás rügyei láttán minden kertész garantáltan jobb kedvre derül.

Nagyszerű élmény az érzékeknek

A Fast Flowering Green Cracket képtelenség nem észrevenni: a szaglósejteket csiklandozó, intenzív illatával kertünk legfőbb ékessége lehet – akár a termesztési időszakon kívül is.  Különleges érzékszervi tulajdonságai azonban fogyasztáskor nyilvánulnak csak meg igazán. Kiváló pedigréjének köszönhetően THC-tartalma a 18 százalékot is elérheti, így a stresszt és a feszültséget hatékonyan csökkentve erős relaxáló és kiegyensúlyozó hatással bír.

Ráadásként mit kívánhatnánk még? Amellett, hogy maximális potenciával és kellemes aromával rendelkezik, gyakorlatilag magától fejlődik, és rekordidő alatt hatalmas mennyiségű és kiváló minőségű füvet szolgáltat. A nevében szereplő „Fast” jelző fontosságát nem tudjuk eléggé kihangsúlyozni: mivel a rapid növekedése miatt a gombák és a rovarkártevők nehezen találnak fogást rajta, tetejébe szép terméshozamot produkál, szinte bármilyen éghajlati adottságok mellett, bármilyen környezetben egyszerűen termeszthető.

Megosztom...