Fast Flowering OGKZ

A Fast Flowering OGKZ a Humboldt Seed Organisation  feminizáltIndica-domináns kannabisz fajtája, amely egy hím OG Kush Auto és OGKZ keresztezéséből származik. Az eredmény egy fantasztikus genetika, amely rövid virágzási idejével, súlyos hozamával, terjedelmes és rendkívül aromás virágai kiváló minőségével emelkedik ki, valamint a teljes békével és örömmel megtöltő hatásával. 

A gyorsan virágzó OGKZ genetikáit a legkifinomultabb amerikai kannabiszfórumokon is elismerik. Rövid idő alatt számtalan, gyantában gazdag rügyet állít elő. Az optimális növekedés kulcstényezője a túltáplálás elkerülése és a fejlődés szoros figyelemmel követése. A gyorsan virágzó OGKZ úgy nő, mint egy Sativa, míg úgy virágzik, mint egy Indica. Ez azt jelenti, hogy szerkezete kezdetben nyitott, de virágzás közben sűrűbbé válik. 

Aromaüzlet a jólétért 

Fast Flowering OGKZ domináns terpénje a limonén, amely citrusos illatáért és nyugtató hatásáért felelős. Virágai annyira gazdagok gyantában és terpénben, hogy rendkívül aromás illatokat bocsát ki mély citrusfélékkel, kesernyés árnyalatokkal és fűszerekkel. Kifinomult koktél sajátos személyiséggel, amely mindenkit elbűvöl. 

Néhány slukk elegendő a hatalmas béke és öröm érzéséhez, ami olyan jóléti állapotba juttat, amit legszívesebben örökre megtartanál. Tökéletes fajta azokra a gondtalan pillanatokra, amikor megnyugvásra és relaxálásra van szükség. Mindenki hamar megérti, hogy miért ő az egyik partikirálynő az Egyesült Államokban! 

 

Megosztom...