GMM – Talpra magyar, szív a haza!

Hosszas várakozás után megszületett a GMM 2010 line-up!

Csak a Facebookon már 1200 kenderbarát jelezte, hogy csatlakozik az idei legalizációs piknikhez a margitszigeti (n)Agyréten. Reményeink szerint idén sikerül túlszárnyalni a tavalyi 2-3000 ezres tömeget is és megmutathatjuk, hogy nem kérünk Európa egyik legszigorúbb drogtörvényének további, értelmetlen szigorításából! Bő egy héttel a rendezvény előtt végre nyilvánossá vált, hogy milyen zenékre rophat majd a nagyérdemű.

Íme a szervezők beharangozója:

A Kendermag Egyesület szervezésében 2010. május 9-én vasárnap délután 4 órai kezdettel kerül sor a Globális Marihuána Menet idei tüntetésére a margitszigeti Nagyréten. 1999 óta mintegy 600 város vett részt a menetben, amelynek az a célja, hogy világszerte tiltakozzon a kannabisz-fogyasztók kriminalizálása ellen és felhívja a figyelmet a legalizáció előnyeire.

Mit akar a Kendermag Egyesület?
Olvasd el Legalizációs Kátéjukat itt


Amennyiben te is abszurdnak tartod, hogy a magyar törvények két évig terjedő börtönnel fenyegetik azt, aki akár egyetlen spangliba beleszív, és hogy a rendőrség változatlan erőkkel folytatja a diszkórazziákat elsősorban vidéki nagyvárosok szórakozóhelyein, vagy hogy egy lakossági bejelentés alapján minden további nélkül beronthat egy magánlakásba, olyan feltételezett bűncselekmény esetleges bizonyítékai után kutatva, melynek egyetlen sértettjét vagy áldozatát sem tudja felmutatni, akkor csatlakozz hozzánk május 9-én egy közös békés piknikre a Margitszigeten!

És a várva várt line-up!

DJ-k:
Dr Dermot (Irie Maffia Sound)
Dj Slicz + Vektor (Tilos)
Irie I live + Busa Pista (Tilos)
Love Alliance Sound (Bosi, Biggie)

zenekarok:
Jr Brown
Singas Project
Kardos Hováth János + KENEDI

 

 

A Cannabis Kultusz természetesen ezúttal is részt vesz az eseményen, és érdemes lesz ismét megkeresnetek minket, hiszen ingyenes magazinokkal és egyéb meglepetésekkel várunk Titeket!

Talpra magyar, szív a haza – vasárnap!

Megosztom...