„Jack-Család” a Sweet Seeds® magbanktól

Erőfeszítéseinknek köszönhetően mindenki a maximális formájában élvezheti ezt a fajtát: óriási virágzattal, magas THC-tartalommal és nagyon erős fenyős-tömjénes aromával, vegyi háttérrel, ami formát ad az egyik első, elismert és mitikus variánsunknak: a Black Jack® (Sweet Seeds SWS01) fajtának. A Black Jack® nemesítésekor a Sweet Seeds®-csapat igyekezett megőrizni az erőteljes tömjénes aromákat, kiegészítve egy másik fajta lágy, kellemes karakterével, ami a Black Domina ’98 keresztezésében van jelen.

A fajta sikere után, egy időben az auto-matikus fajták megjelenésével, a Sweet Seeds® nem habozott, hogy létrehozza a variáns automatikusan virágzó verzióját. A Black Jack Auto® (SWS21) egy második generációs autofajta, a S.A.D. Sweet Afgani Delicious Auto® (SWS24) és a Jack Herer elitklónjának a hibridje.

Amikor két nagy kőzetlemez találkozik, hegyek jönnek létre… ez a története a Sweet Seeds® genetikai gyűjtemény leginkább lenyűgöző Sativájának, a Jack47® (SWS08) fajtának is, a magas hozamú, életerős és erőteljes hatású bestiának. Néhány évvel később a Sweet Seeds® létrehozott egy automatikusan virágzó fajtát a Jack Herer-klónból, amit az AK47 elitklónjával keresztezett: így jött létre a hőn szeretett Jack 47 Auto® (SWS31). Ez egy elegáns és nagy hozamú növény. Friss, édes aromái enyhe tömjénnel és citrommal egészülnek ki. Magas THC-tartalma még a gyakorlott fogyasztókat is meglepheti. Egy csúcsminőségű automatikusan virágzó fajta!

Megosztom...