Krystalica

A Krystalica a dél-indiai Keralából és Nepálból származó fajták egzotikus keveréke, amely csak igen korlátozott mennyiségben, kevesek számára volt elérhető, mielőtt a Mandala Seeds beválasztotta ma is futó kannabisznemesítési projektjébe. De annak az időszaknak szerencsére vége: a legújabb kiadás magjai már kaphatók az ausztriai és a csehországi boltokban.

Minden egyes fajta mögött többéves termesztői munka áll, amely nem ér véget, amikor a magok a piacra kerülnek. A nemesítők folyamatosan genetikai kísérleteket végeznek a szülő- és utódnövények széles választékával, hogy minél szebb és értékesebb példányokat tenyészthessenek. Ennek eredménye egy kivételesen erős, figyelemre méltó tulajdonságokkal rendelkező hibrid, amelynek gyengéd és hosszan tartó hatását nem követik kellemetlen mellék- és utóhatások, ezért különösen alkalmas gyógyászati és kreatív használatra egyaránt.

A lenyűgöző hozamú Krystalica az egyik legtermékenyebb növény. Kivételesen nagy méretű, sűrű, piramis alakú központi fejét vastag oldalhajtások övezik. Beltéri hidroponikus sátorban érhető el a maximális terméshozam, de átlagon felüli hozamot lehet elérni organikus termesztéssel is. Kezdők számára is ideális választás, mivel gyorsan nő, és válik termővé, továbbá igen ellenálló a hőséggel és az élősködőkkel szemben. A nevét mellesleg a gyantájáról kapta, ami egyes példányokban igen jelentős mennyiségben termelődik.

Egy kiváló minőségű Sativához méltó módon, ananászra és eperre emlékeztető, édes, gyümölcsös íze és illata a legmagasabb elvárásoknak is eleget tesz. Hozzá kell tenni, hogy a kissé pézsmára emlékeztető párája mindezek mellett afrodiziákumként sem utolsó. Az első sorozat óta eltelt 8 évben a Krystalica ékesen bizonyította gyógyászati jelentőségét is, olyan változatos problémák kezelésében, mint az atópiás bőrgyulladás, az alvászavar, a szorongás és a depresszió, az étvágytalanság, az alacsony stressztűrés, a glaukóma és így tovább. Ennek köszönhetően vált a Krystalica az észak-amerikai orvosi kannabisz termelők kedvelt növényévé és terjedt el a gyógyászati marihuánát engedéllyel árusító gyógyszertárakban.

Megosztom...