Mimosa Evo a Barney’s Farmtól

Végre megtörtént a régóta várt bemutatása ennek a fajtának és a Barney’s Farm laboratóriumából újra feltámadt a Mimosa Evo!

A híres Emerald Triangle-ből származik, amelyet eredetileg a Symbiotic Genetics tenyésztett, most felturbózva a Barney’s Farm felbecsülhetetlen Orange Punch fajtájával. Ez a 60%-ban indica domináns kedvenc roskadozik a glazúros rügyektől és csillagszóró hatású kannabinoidokban és terpénekben gazdag. A termesztők imádni fogják pikáns trópusi citrusos ízét, mely leheletnyi erdei gyümölcs zamattal kíséri az euforikus, mégis nyugtató hatást. Ez a fajta valódi táplálék az agy számára, kellemes lebegő érzéssel kíséri végig a napod. Egy mester keze alatt a THC-szint akár a 30%-ot is elérheti, de a 24–26% is több, mint elegendő az egyszerű halandók kényeztetéséhez.

A Mimosa Evo őrült mennyiségű termést hoz, 700g/m2 könnyen elérhető beltérben, ha elég helyet biztosítunk neki, optimális növekedési feltételek mellett. Ideális kültéri termesztésre, ahol még létrára is szükség lehet! A több, mint 2 méteresmagasságot október elejére éri el, 65+ napos virágzási periódus után, növényenkénti 2000g-ot meghaladó potenciális hozammal.

Megosztom...