Nice cream

Hozzávalók

25 gramm vaj
500 ml tejszín
75 gramm cukor
egy csipetnyi só
7 gramm speciális csokoládé, vagy
10 gramm speciális zöldfűszer
45 dkg banán (3-4 megtermett darab)
3 evőkanál rum
5 evőkanál méz

A NiceCream a legjobb módja annak, hogy a nyári melegben felhevült ízlelőbimbóid maximális kielégítése közben még némi tudatmódosítást is megélj. A krémmel összekevert, finoman (!) felhevített kannabiszból rendkívül hatékonyan és nagy mennyiségben oldódnak ki a tetrahidrokannabinol molekulák – minden fűfejű legnagyobb örömére. Ráadásul a mélyhűtőben tartott jégkrémben hónapokig is megmarad a hatóanyag.

Elkészítés

Egy serpenyőben melegítsd fel a tejszínt, egy másikban pedig a vajat olvaszd meg a cukorral és a sóval. A speciális csokoládét (ami helyett ugyan használhatsz zöldfűszert is, de ez esetben a csoki hatásosabb) hevítsd fel, hogy könnyedén a forró vajba morzsolhasd. Miután megvagy ezzel, összekeverheted a tejszínnel.
A meghámozott banánokat tedd egy nagy edénybe, és pépesítsd össze őket. Öntsd hozzá az imént készített krémet, majd a rumot és a mézet. Ha akarod, ennél a fázisnál tovább bolondíthatod a NiceCreamet: ízlés szerint adhatsz hozzá mogyorót, kekszet, diót, akár szárított gyümölcsdarabkákat is. A lényeg, hogy mindent jó alaposan összezúzz és összekeverj. Ha végeztél, öntsd az egészet egy sekély és hideg műanyag tálba. Takard le, és tedd a mélyhűtőbe néhány órára, amíg a keverék sűrű, szirupos állagú nem lesz. Ezután öntsd át egy másik hideg edénybe, és egy habverővel ess neki. Miután teljesen simává vált a krém, öntsd vissza a lapos tálba, takard le, és fagyaszd le végleg. Mielőtt fogyasztanád, a mélyhűtőből félórára tedd át a hűtőbe, hogy egy kicsit megpuhuljon.

Megosztom...