Northern Lights Feminised Automatic

A Sensi Seeds Northern Lights családjának új tagjával a kiváló minőségű termés elérhetőbb, mint valaha. Mivel nem szükséges a hímek kiválasztása és eltávolítása, illetve a fényciklusok megváltoztatása, még a kezdők is versenyképes, gyantában gazdag termést szüretelhetnek.

A kétségkívül a világ legendás fajtái közé tartozó Northern Lights állítólag a szokatlan, csaknem pszichedelikus színvilágáról kapta a nevét, amit a legkorábbi nemzetség példányain figyeltek meg. Ez a mintázat és az érzéki, minden fogyasztót kielégítő high a termesztőket a Sarki Fény lenyűgöző természeti látványára emlékeztette. A 80-as évek kannabisz-szcénájába viharos gyorsasággal tört be a Sensi Northern Lights fajtája magas hozamával, gyantás karakterével és hihetetlen potenciájával, hamar elterjedt az egész világon. Az elmúlt években annyi díjjal tüntették ki ezt a gyorsan virágzó és az afgán vonások tökéletes egyensúlyát mutató kompakt fajtát, hogy a nehézkes Indicák részéről az is megfogalmazódott, hogy ne engedélyezzék a versenyeztetését…

Hihetetlen könnyű termesztés – látványos szuperkannabisz

A Sensi NL Fem. Auto-magok bevezetésével ennek az amúgy is könnyen termeszthető fajtának még könnyebbé vált a gondozása. A Northern Lights család új, izgalmas tagja gondos nemesítés eredménye, melyben a Northern Lights #2-őt és #5-öt a Sensi legtöbb díjat besöprő, erőteljes, automatikusan virágzó Indicájával kombinálták, majd visszakeresztezték Northern Lights-szülőkkel, hogy megőrizze azokat a tulajdonságokat, melyek keresett fajtává tették: a magas termőképességet, a kivételes gyantatermelést és a szilárd kompakt szerkezetet, kibővítve a fényciklusok változtatása nélküli virágzásra való képességgel. A Sensi ezzel a megbízható feminizált maggal megalkotta a látványos szuperkannabiszt: a Northern Lights Feminizált Automatic akár bel-, akár kültéren mindössze 11 hét alatt képes a csírázástól a virágzásig eljutni!

Az új fajta létrehozásakor az íz és az aroma is fontos szempontok voltak. Az eredeti Northern Lights óta az a tendencia, hogy a termesztés és virágzás alatt aránylag gyengén illatozzon, később pedig nagyszerű, édes pézsmaillatot nyújtson, a csúcson boróka- és fűszerjegyekkel, melyek szárítás után is megmaradnak.

Gyógyászati minőség, az ablakpárkányon

A Sensi Seeds hitvallása az eredeti kannabiszgenetikák elérhetővé tétele a lehető legszélesebb körben, a legjobb minőségben stabilizált magok formájában. A Northern Lights Fem. Automatic azzal a céllal készült, hogy minimális erőfeszítéssel kivételes, gyógyászati minőségű kannabiszt lehessen termeszteni. A genetikák gondos egyensúlyának köszönhetően akár egy napos ablakpárkányon.

Megosztom...