Quick Gorilla

Gyantával töltött rügyek rekordidő alatt

Erőteljes hatása és rendkívüli gyanta hozama következtében egy éven belül jól megérdemelt helyet kapott a Gorilla a Dinafem Seeds kedvencei között. Ennek a THC-ben gazdag Indica-domináns törzsnek a legfontosabb tulajdonsága a vastag fehér trichóma takaró, amely a virágokat a virágzás záró napjaiban beteríti.
Van valami, amit hozzáadhatnánk egy ilyen fantasztikus törzshez? A sebesség. De anélkül, hogy befolyásolnánk a feminizált növény valódi természetét. Ugyanúgy képes előállítani nagy mennyiségű virágot és gyantát, mint elődje, csak sokkal gyorsabban csinálja. Pontosan ezt kínálja a Quick Gorilla: olyan betakarítást, amely összetéveszthető egy Gorilla termésével, de kevesebb, mint 56 nap alatt.

Morfológia

A Quick Gorilla egy indica-domináns hibrid, amelynek gyors virágzása nem teszi őt kisebbé. Meglehetősen nagyméretű és bokorszerű növény, bőséges internódusokkal, amelyek megfelelő levegőztetést tesznek lehetővé és megakadályozzák a nedvességet. Színei gyakorlatilag változatlanok: lime-zöld levelek, amelyek a virágzási időszak végén szinte cukortartalmúnak tűnnek.

Hozam

A Quick Gorilla lerövidíti a virágzást, ám ez nem befolyásolja sem a végtermék mennyiségét, sem minőségét. Ennek a kiemelkedő hibridnek egy másik fontos tulajdonsága, hogy rengeteg gyantát képes előállítani. A rögök ragacsosak és indica-szerűek: vastag, nehéz, gömb alakúak és fényes trichomákkal borítva.

Aromák és ízek

A Quick Gorilla aromája túlnyomórészt benzines, földes, enyhén savanyú ízzel, pontosan, mint a Gorillában.

Hatások

A hatása minden, csak nem gyors. Készülj fel a tartós kikapcsolódásra. Hihetetlenül alacsony CBD-szintje lehetővé teszi a THC teljes kihasználását, amivel a Quick Gorilla órákig mélyen ellazítja a testet. Nem az az enyhe-high, amit néhányan keresnek.

Termesztés

Gyors növekedése a legértékesebb tulajdonsága. A Gorilla 58–63 napos virágzása egy héttel, vagy akár tíz nappal csökkent. A Quick Gorilla virágzása mindössze 51–56 napon belül megkezdődik, ami különösen alkalmas kültéri termesztésre olyan régiókban, ahol váratlan esőzések következhetnek be néhány nappal a betakarítás előtt. A beltéri termesztőknek lehetőséget ad arra, hogy azonos idő alatt több betakarítást végezzenek ugyanabban a helyiségben.

Megosztom...