Quick Kush

A legnépszerűbb Kush hamarabb is megterem

A Quick Kush a klasszikus OG Kush csúcsra járatott feminizált változata. Míg a leghíresebb indica-fajtának 55-63 nap kell a virágzáshoz, a Quick verziónak már 49-56 nap elég. Senkit se tévesszen meg ez a rövid virágzási idő! A gyorsaság ez esetben egyáltalán nem jelent minőségcsökkenést, és az időközben hatalmas népszerűségnek örvendő, jellegzetes kőolajos-citromos illat sem lesz tőle kevésbé intenzív. Sőt, a leghíresebb kaliforniai genetika potenciájára sincs negatív hatással. Ez is ugyanaz az OG Kush, csak éppen egy héttel korábban betakarítható!

Morfológia

A Quick Kush egy OG Kush elitklón termős, és egy gondosan kiválasztott, autovirágzású OG Kush porzós egyedünk frigyéből született. Magjaiból karcsú, közepesen magas növények fejlődnek, jókora levelekkel és hosszú, arányosan elágazó oldalhajtásokkal. E morfológiai jegyeket leszámítva a Quick Kush pontosan ugyanolyan elbűvölő, mint a mamája. Ha nem lenne annyira finom és ütős, szobai dísznövényként is simán megállná a helyét.

Hozam

Értékeit tekintve a Quick Kush semmiben sem marad el elődjétől. A magas terméshozam az OG Kush egyik jellemzője, amit a gyors változat is garantál: beltéren fél kilót, a szabadban termesztve egy kilót is szüretelhetünk róla. Kvalitásait tekintve ugyanazt a csúcsminőséget képviseli, mint amit a kaliforniai partokról származó híres felmenőktől megszokhattunk. Sok-sok oldalágának köszönhetően ez a növény is temérdek kompakt, a gyantától már-már kicsattanó, különlegesen potens rüggyel örvendezteti meg a kertészt.

Aroma és íz

A Quick Kush is ugyanazt a jellegzetes bukét árasztja, ami miatt az OG Kush annyira közkedvelt a fogyasztók körében. Kőolaj és citrom, a hamvadó parázs illatával megfejelve – ez a kombináció senkit sem hagy hidegen!

Hatás

A Quick Kush hatása több mint ütős. Mivel a „normális” változatnál előbb érik be, összességében jobban hasznosítja a fényt és hőt, vagyis könnyebben ki tudja hozni a maximumot magából, ami esetünkben kiemelkedően magas THC-tartalmat jelent. A gyorsított verzió máskülönben épp anynyira potens, mint az „eredeti”. Magas THC-tartalma okán ugyanakkor egy csöppet sem finomkodik.

Megosztom...