Skunk Kush®

Ahogy a név is világossá teszi, a Sensi Skunk-fajta a Hindu Kush tiszta afgán genetikáját, valamint a Skunk #1 robbanékony energiáit és elsöprő teljesítményét ötvözi. Kevésbé ismert tény, hogy a Skunk Kush történelme során már számos keresztezésen átesett, amely különleges karaktert biztosít ennek a fajtának.

A Skunk Kush tömör törzset és sötét, bőrszerű lombot örökölt az Afghanica szülőtől, de a Skunk életereje és mérete is jellemzi, melynek eredményeként a virágzás során eredeti tömegének 150%-ára vagy még nagyobbra nő. A hajtások egyszerűen elképesztőek ezen a fűszeres, hasisszerű növényen, mely a termesztők olvasztótégelyévé teszi.

A Skunk Kusht tömör Afghani-Skunk-virágzatok jellemzik, és elképesztő, egymásra tornyosuló virágszerkezetet hoznak, melyen szőlőfürtszerűen csüngenek a virágok – ez láthatóan a Skunk#1 Sativa felmenőjétől származik. Néhány trichóma olyan méreteket ölt, hogy a termesztők végigkövethetik a növekedésüket és szüretelés előtt a színük változását is.

Amikor természetes formában nőnek, vagy ha az alsóbb ágakat eltávolítják, a legtöbb Skunk Kush-növényen a középső rügyek elfoglalják a törzs felét, az ennél nyitottabb, enyhén Sativa-variánsokon pedig akár a törzs 75%-át. A fajta pézsmás skunk és sötét, gyantás afghani aromáit citrusos ízek egészítik ki. Az elsőrangú fenotípusok gyümölcsös-fűszeres aromáit szenzációs magasságokba emeli az élesen elkülöníthető citrom- és mentolíz, mely betölti a szájüreget, és kinyitja a légutakat.

A határozott testi hatás az afghani felmenők legerősebb jellemzője, míg a Skunk-Sativa mindezt fantasztikus tartalommal egészíti ki. A Skunk Kushtól mindig egy álomszerű, kuncogó, vörös szemű high várható.

Megosztom...