Sorbet, mandarin és sütemény!

Édes és terápiás 2019 a Sweet Seeds®-zel

A Sweet Seeds®-nél az elit klónok aprólékos keresésének és kiválasztásának csúcspontjaként jellemezhető évtized utolsó évébe lépünk. E növényeket szigorú kannabisz-nemesítési programokban használjuk fel annak érdekében, hogy korszerű, nagy terméshozamú és könnyen növekvő hibrideket kínálhassunk csodálatos aromákkal és ízekkel, melyek a kezdetektől fogva fajtáink jellemzői.

A 2019-es, új szezonban 6 új variánst mutatunk be, amiket örömmel fogadnak majd a termesztők és a kannabisz szerelmesei. A Red Mandarine F1 Fast Version® (SWS79) megmutatja nekünk a szépséget és a pompát. Ez egy nagyon elegáns növény, rendkívül gyantás és gyönyörű, piros virágokkal, amelyek a virágzás napjainak kezdetétől számított 7-8 héten belül készen állnak. Erős, édes és citrusos mandarin aromái, a kék ciprusok friss vonásaival, ideális választás minőségi, aromás kivonatokhoz, a kapott gyanta vöröses és rózsaszín színei mellett.

Do Sweet Dos

A Do-Si-Dos több kiválasztott női elit klónjából indítva nemesítettünk egy kannabiszgenetikát, amely még édesebb és kellemesebb elődjénél. Így született meg a Do-Sweet-Dos® (SWS80), édes és földes aromákkal, amelyek citrusos és virágos háttérrel rendelkeznek. A hatás ellazító, de erős.

Szintén az USA-ból, de a Sweet Seeds® munkája gyümölcseként mutatjuk be a San Franciscoi-öböl legismertebb és legerősebb amerikai családjának automatikusan virágzó változatát. A vadonatúj Sweet Gelato Auto® (SWS76) a Gelato és a mi Killer Kush Auto® (SWS56) fajtánk keresztezése. Az eredmény egy 5. generációs automatikusan virágzó fajta. A Sweet Gelato Auto®, édes és gyümölcsös aromával, földes tónusokkal kombinálva, a citrusfélék és a menta felhangjaival.

Akár egy édes, természetes gyógymód, ízletes, pszichotróp hatásoktól mentes kannabisz füst vagy gőz. Az új Sweet Pure Auto CBD® (SWS75) kettős premierként érkezik: ez az első, 6. generációs automatikusan virágzó fajtánk, amely csak 0,4% ruderalis genetikával rendelkezik; egyben az első „tiszta CBD” automatikusan virágzó variánsunk. Ízletes fajta minimális pszichoaktivitással és maximális ízzel.

Jack 47 XL Auto

Két új automatikusan virágzó fajtát mutatunk be a magas „XL Auto” család, növekvő számú automatikus variánsaiból. A Sweet Cheese XL Auto® (SWS77) tökéletes ajándék lesz 2019-ben az ízlelőbimbóknak. Ha valaha próbáltad a Sweet Cheese Auto®-t (SWS33), akkor pontosan tudod, hogy miről beszélünk. De most még több befőttes üveget tölthetsz meg, egy sokkal magasabb (75-140 cm) terméshozamú növénnyel.

A kertedet a 2019-es szezonban szépen díszíti az új, sativa domináns Jack 47 XL Auto® (SWS78). Magas növényekre (65-130 cm) számíthatsz bőséges, kompakt bugákkal, nagyon gyantás és kiváló aromával. Az édes és friss citrusfélék és a füstölők ízeit idéző aromák mellett, ez talán az egyik legerősebb automatikusan virágzó fajtánk.

Hálánk jeléül, megtartottuk az egy és két ingyen mag speciális ajánlatát minden hármas és ötös csomagban, továbbá kibővítettük az elérhető fajták számát a 25 és 100 magos csomagokban.

Édes füstök és édes gőzök!

Megosztom...