Super Lemon Haze

Ismét sikerült a Green House Seedsnek előállnia egy bajnokkal – a Super Lemon Haze-zel. A 2008-ban rendezett High Times Cannabis Cupon ez a fajta győzedelmeskedett, nem kevés szavazattal. A legtöbb résztvevő az intenzív citromos íze és az érezhetően erős haze háttere miatt választotta. A fajta genetikája tartalmazza a közismert Super Silver Haze-t és a Lemon Skunkot. A Super Lemon Haze erős és élénk ízében felismerhető a citrom, a lime és a grapefruit, melyet földszerű, pézsmás utóíz követ, ami leginkább a fekete borshoz hasonlít. Bármennyire is furán hangzik a sok mellékíz keveréke, nagyon kellemes tapasztalatot nyújt a fajta.
Hatása felemelő, eleinte Indica-szerű gyors beütés tapasztalható. Erõs társas, kreatív oldala is van a Super Lemon Haze-nek, de a szinte pszichedélikusan ható 22,9%-os THC-tartalma miatt kávét is érdemes mellé rendelnünk, hogy ébren tartson, és tovább élvezhessük a fajta nagyszerűségét.
A virágzási időszak 9-10 hétig tart, és a növény formája hasonlít a fenyőfára. Igen magasra nő meg, ám az internódiumok közötti távolság nem túl nagy. A növény levelei sativás formát öltenek, míg a gubói sűrűk és a kehely levélhez való aránya magas. A Super Lemon Haze jól viselkedik beltéren és kültéren, de a szerves talajban még több citromos ízt hozhatunk ki belőle. A fajta az északi éghajlatokon történő kültéri termesztés során október végén érik be.
A Super Lemon Haze-zel óvatosan kell bánni a magas THC-tartalma miatt. Még a legtapasztaltabb szmókert is gyorsan kiütheti, így a fajta kifejezetten mértékletes fogyasztása javasolt. Ha ezt meg tudjuk valósítani, szuper testi és egyben agyi hatásban részesít minket hosszú időn át.

Megosztom...