Super Skunk Automatic

 

A Highlife Cannabis Cupot idén 15. alkalommal rendezte meg a Highlife magazin, mely az egyik legelső és legismertebb a kannabiszkiadványok között Hollandiában. Ebben az éveben a Super Skunk Automatic nyerte az első díjat az automatikusan virágzó fajták kategóriájában. A benevezett marihuána- és hasisfajtákat a versenyen a nemzetközi kannabisziparban elismert szakemberek kettős vak vizsgálat során rangsorolták, így a verseny eredményének igen nagy a szakmai presztízse, a megbecsülése és hitele.

A Super Skunk már 1990 óta örvendezteti meg rajongóit, kiváló minőségével és utánozhatatlan illatával. A világhírű Super Skunk-család legjobb tulajdonságait ötvözve egy Cannabis Ruderalis-fajtával hozták létre ezt a kivételes kannabiszfajtát, mely automatikusan virágzik, feminizált, és ugyanolyan megbízható teljesítmény jellemzi, mint a magkereskedők és a szakértő termesztők körében legnépszerűbb Super Skunkot.

A Super Skunk automatikus törzsének, mint az egyes szelektíven tenyésztett automatikusan virágzó kannabiszhibrideknek megvan az az előnye, hogy két kifejlett, nőivarú növény megtermesztése is belefér akár egy kültéri szezonba, ha elég meleg és napos az éghajlat.

Beltéren, az automatikus virágzásért felelős gének, hat héttel a növekedési szakasz kezdete után megindítják a virágzási szakaszt. Még egy kevésbé tapasztalt termesztő kezében is, ezzel a fajtával könnyen megvalósítható a gyönyörű tömör virágzat és a bő termés. A Super Skunk automatikus változatát állandó növekedési ütem és látványos bimbószerkezet jellemzi. A növény alacsony és tömör, miközben virágzata izmos, rendkívül kövér és ragacsos. Termése édes, kimondottan gyantás. Azonnali erőteljes hatását egy hosszan tartó testi-high kíséri.

A White Label Seed Co. legújabb Super Skunk-verziója a jelenleg elérhető leghatásosabb feminizált, automatikusan virágzó kannabiszfajta.

Megosztom...