Sweet Cherry Pie® és Bruce Banner Auto®

A készleted tökéletes szimbiózisban

Vannak helyzetek, amikor nehéz egyszerű döntést hozni. Ilyen például a soron következő termesztendő fajták kiválasztása. Néha az a legjobb döntés, ha két teljesen különböző fajtát választasz. Különösen akkor, ha beltéren és kültéren is termesztesz. Az én esetemben ez éppen a kültéri szezon kezdetén történt, így úgy döntöttem, hogy a Bruce Banner Auto® (SWS91) a kültéri kertembe kerül, a Sweet Cherry Pie® (SWS92) pedig beltéri lakóm lesz.

És így kezdődött, három mag Bruce Banner Auto® kültéri maggal és négy Sweet Cherry Pie® maggal beltéren, egyaránt 30 literes cserepekben. A 21. napon a Bruce Banner Auto® növények már teljesen alkalmazkodtak a napfényhez, és körülbelül 20 cm magasra nőttek. A Sweet Cherry Pie® növények ekkor a várakozásoknak megfelelően kissé lemaradva, körülbelül 16 cm magasak voltak. A 28. napon a kültéri csapatban elkezdtek megjelenni az első bibék. Ugyanazon a napon a termesztő sátorban 18/6-ról 12/12-re változtattam a fotóperiódust.

Sweet Cherry Pie®

Június végén, a 63. napon a három Bruce Banner Auto® növény éretten, betakarításra készen állt. Az összes rügy gyönyörű színekben pompázott fantasztikus illatokba burkolva. Nyolc és fél hét virágzás után mind a négy Sweet Cherry Pie® növény készen állt, szintén magával ragadó illatokkal. A három Bruce Banner Auto® növény szárított termése 372 gramm volt, míg a négy Sweet Cherry Pie® növény 315 grammot termett.

A Sweet Cherry Pie® íze a házi süteményre és cseresznyére emlékeztetett. Ami a hatásokat illeti, ez a növény ideális az Indica-Sativa hibridek rajongói számára, mivel pihentető és kiegyensúlyozott hatásaival segíthet a kreativitás kibontakoztatásában, miközben serkenti az összpontosítást és a koncentrációt. A két fajta pedig tökéletesen illeszkedik egymáshoz. Olyan ez, mint egy édes szimbiózis.

(x)

Megosztom...