Sweet Gelato Auto®

A legfagyosabb kannabisz hópelyhek

Néhány évente megjelenik egy új, lélegzetelállító kannabiszfajta, amely forradalmat hoz az ínyenc termesztők kertjébe. Ezt érzem most is a talán leggazdagabb virágzat betakarítása után, amit 16 éves pályafutásom során valaha láttam. Nemcsak a virágokat borítja be teljesen a csillogó trichómák tömege, hanem a környező leveleket befedi, amik meg is hajolnak a gyanta súlya alatt. Mindez egy ötödik generációs automatikusan virágzó törzsben, a vadonatúj Sweet Gelato Auto®-ban (SWS76).

Miután egy ideje csak fényperiódus-függő fajtákat termesztek, jó eséllyel futottam neki ennek az automatikusan virágzó genetikai vonalnak a piacra kerülése előtt. Szóval, vissza az autovirágzó módba 400W HPS lámpával, ami a Nap szerepét játssza. A szellőzést 125 mm-es RVK elszívóval biztosítottam és jó minőségű talajkeveréket használtam.

Ezúttal úgy döntöttem, hogy követem a maximális talajhasználati filozófiámat. Úgy tapasztalom, hogy minél több talajjal vágsz bele a termesztésbe, annál több üvegedényt telítesz majd meg szárított virágokkal. Az évek során rájöttem, hogy ugyanazokkal a növekvő paraméterekkel, beleértve a növények számát is, ha 150 liter talajt használok, körülbelül 25% -kal többet termelek, mintha 100 liter talajt használnék. Tehát 18 literes edény (26 x 26 cm) 9 növények számára szabad helyek nélkül az én speciális receptem ehhez a fajtához.

A Sweet Gelato Auto® növények a csírázástól számított 38. napig nyúltak. Az első öntözés ekkor történt virágzást fokozó tápanyaggal. Ezután a 45. napon megismételtem az adagot, majd 4 nappal később 15 liter vízzel öblítettem le a növényt, hogy a műtrágyákból felhalmozódott sók biztosan távozzanak.

A kelyheket és a virágokat körülvevő kis leveleket sok gyanta borította. De mi van az aromákkal? Nos, ez volt a Sweet Gelato Auto® tapasztalatának második legjobb része. Ez a kiemelkedő fajta igazán kellemes édes és gyümölcsös aromát nyújt, amely erős Kush jelenléttel rendelkezik, beleértve a földes és fás árnyalatokat, amelyek szárított gyümölcsökre (mogyoró) támaszkodnak, valamint lágy tapintású menta és citrusfélék lelhetők fel.

Az 59. nap és a 62. nap között szüreteltem, ami nagyon közel áll a katalógusban szereplő adatokhoz, ugyanakkor igaz az is, hogy szeretek ideális érési pont utáni napokban szüretelni, mivel élvezem az extra nyugtató hatásokat és az enyhén túlérett nedvességet. A hozam több mint 35 gramm növényenként, összesen pontosan 318 gramm plusz 6 gramm száraz hasis.

A ropogós virágok 12 napig száradtak és 3 hétig pihentek. Ezen a ponton az érzékszervvel észlelhető tulajdonságok mindegyike ragyogóan teljesített. Egy jól kiegyensúlyozott érzést kaptam, a nyugalom és a mentális éberség között, amely a 18 és 23% közötti THC-tartalomnak köszönhetően erősen jelentkezett. Az Sweet Auto Gelato® nagyon jó motiváció és kreativitás szempontjából, de arra is alkalmas, hogy az unalmas feladatokat szórakoztató eseményekké alakítsa. Beindítja a nassolást is és egy jó gelatót választva felveheted a harcot a hőséggel.

(x)

Megosztom...