Sweet Pure Auto CBD®

Édes gyógyszerem

Helló kedves olvasók, a bolygó legellentmondásosabb és legkedveltebb növényének szerelmesei! Rövid útmutatóval készültem egy nemrégiben kiadott Sweet Seeds® fajtáról. A Sweet Pure Auto CBD® (SWS75) egy hatodik generációs automatikus virágzású törzs, amely magas CBD és elhanyagolható (kevesebb, mint 1%) THC-tartalma miatt a Sweet Seeds® terápiás vonalát erősíti, pszichoaktív hatások nélkül.

Mindenekelőtt elmondhatom, hogy a CBD-ben gazdag növények termesztéséhez nincs szükség semmi eltérőre vagy különlegességre a többi kannabisz törzshöz képest. Amire szükségünk van:

  • Jó megvilágítás, akár napfény, akár bármilyen tisztességes világítóberendezés beltéri termesztés esetén.
  • Elszívók és ventilátorok, ha beltéri termesztésről van. A szabadban érdemes elegendő helyet hagyni a növények között, hogy keringhessen a levegő, ezzel is gátolva a kártevők megjelenését.
  • Kiváló minőségű talajkeverék egy speciális termesztési szaküzletből. Ezek a keverékek szivacsosak, rendelkeznek a szükséges tápanyagokkal az első hetekben, és nem halmozódik fel bennük túl sok víz, mivel általában perlitet vagy más hasonló összetevőt tartalmaznak, elősegítve a gyökerek elvezetését és oxigénellátását.

Ez a három egyszerű lépés a helyes termesztési folyamat alapja, de ha a lehető legtöbbet akarjuk kihozni belőle, akkor érdemes odafigyelni az apró részletekre, amelyek tovább javítják a végeredményt.

A csírázás után kis cserépbe ültethetjük a magvakat, és a lámpák alá tehetjük, de ne túl közel, hogy a felső levelek ne égjenek meg. Kültéri termesztésnél jobb az első napokban árnyékba helyezni őket. A 10. vagy a 12. nap körül ideje betenni őket a végső cserépbe, amely 7 és 20 liter közötti lehet. Ha jó talajkeveréket használunk, egészen eddig nincs szükség műtrágyára.

Az első hónapban általában gyökérstimulátort használunk, majd a virágzás első két vagy három hetében virágzásserkentőt, valamint enyhe, virágzáshoz alkalmas műtrágyát. Az organikus műtrágyák használatát javaslom, mivel ezek nagyban hozzájárulnak a virágzat végső ízének javításához.

A csírázást követő 7. héten a Sweet Pure Auto CBD® csodálatos, édes aromával rendelkezik és szinte készen áll a betakarításra. Citrusfélék ciprusgyantával, mindegyik gazdagon trichomával a nagy rügyeken. Javasolom a talajt bő vízzel átmosni, és a műtrágyázás abbahagyását legalább 10 nappal a betakarítás előtt, hogy kiürüljenek a felhalmozódott sók, ezzel is javítva a végső ízeket. Általában a nyolcadik héten el lehet kezdeni előkészíteni az ollót és egy jó helyet a növények szárításához.

Kevesebb, mint egy hét után lehet manikűrözni a csodálatos virágokat, amelyeket aromás gyanta borít. A virágzat szárításakor tanácsos minden nap nyitni az üvegedényeket. Körülbelül 15 nap múlva ideje élvezni a Sweet Pure Auto CBD® édes gyógyhatását. Nem, nincs pszichoaktív hatása, de segít a kikapcsolódásban, csökkenti a stresszt és a szorongást, miközben ideális az elme tisztítására és a hangulat javítására.

Édes szüretet!

Jayyp
(x)

Megosztom...