Sweet Skunk F1 fast version

A Sweet Skunk F1 Fast Verison a spanyol Sweet Seeds egyik legfrissebb fajtája, ami egy ultragyorsan virágzó és élénken növekedő növényt takar. Ez az illatos fajta a Sweet Skunk Auto és az Early Skunk válogatott nemzetségeinek keresztezéséből született. Az F1 hibrid az automatikusan és nem automatikusan virágzó Skunk-genetikák keresztezésének eredményeként olyan nem automatikusan, de nagyon gyorsan virágzó genetikával rendelkezik, ami még a tapasztaltabb termesztőket is lenyűgözi.

A növények kül- és beltéren egyaránt jólérzik magukat. Nagyon homogének, és két-három hét alatt, 18/6 fényarány mellett már 30 centisre nyúlhatnak. A Sweet Skunk F1 Gyors Verzió nagyszerű választás a SOG-termesztőknek, hiszen a növények erős főszárat növesztenek, ami könnyedén megtartja a masszív központi bugát. Az oldalágak nem túl hosszúak, de elég erősek ahhoz, hogy szép mennyiségű virágzatot megtartsanak. A szárcsomók közötti távolság is kellően kicsi, így sok virág tud nőni kis függőleges helyen, amelyek közösen egy nagy bugát formáznak.

Az ultragyors növekedés mellett a sűrű, sziklaszilárd és súlyos bugák termelése az, ami igazán lenyűgöző ebben a növényben. Az illatok szintén fenségesek, extrém édesek és fűszeresek, mint a Skunkoktól megszokott klasszikus aroma. A tömör bugák bőséges és aromás gyantát termelnek. Az édes skunkos íz még vagy félórával a füstölés vagy a vaporizálás után is a szájban marad.

A Sweet Skunk F1 Fast Verison általában 7 hét elteltével, 12/12-es fényperiódus mellett szüretre kész, néhány fenotípus még ennél korábban is készen állhat. A jól termő, gyors fenotípus anyanövény választása jó megoldás lehet azok számára, akiket bánt, hogy az automatikusan virágzó növények nem klónozhatók. A jó Sweet Skunk F1 Fast Version anyanövény, mely a produktivitás és a gyors érés alapján lett kiválasztva, olyan klónokat nyújt, melyek még az automatikusan virágzó fajtáknál is gyorsabban érnek.

A fajta produktivitása nem csak a termesztési paraméterektől, de a vegetatív időtől is függ, amelynek hosszáról a termesztő dönt. Beltéren 1 m2-en a megfelelő paraméterek mellett, fertőzéstől és szennyeződéstől mentes közegben 400-500 grammos termésre lehet számítani. Kültéren, sok napsütésben és megfelelő földben növényenként 350-600 gramm várható, sok édes, skunkos virágzattal.

Megosztom...