The Church

A kültéri termesztők egyik legnagyobb gondja a penészedés, főképp a nedves, csapadékos éghajlatokon. Erre próbált megoldást találni a Green House csapata, amikor öt évig kísérletezett a svájci hegyekben, továbbá Kanadában és Spanyolországban, kifejezetten olyan területeken, ahol a penészedés nagy veszélyt jelent a termésre.

Végül megszületett a The Church nevű fajta, amely szuper penészálló tulajdonságokkal van felruházva. A genetikájában svájci Sativa, Skunk, Super Skunk és Northern Lights keveredik. A fajta inkább kültéri termesztésre lett kifejlesztve, de beltéren is megállja a helyét. A The Church egy telt, gyorsan megeredő növény, ahol a szártagok közötti távolság szinte nem is létezik. Olyan dús, átláthatatlan lombozatot növeszt, hogy az alkotók javasolják néha megmetszeni, a növény megfelelő lélegzése érdekében. A The Church borzasztóan bokrosodik, a levelek nem túl nagyok, látszik rajtuk a Sativa, Indica keveredés, jellegükben mégis inkább az Indica-félékre hasonlítanak. Ezzel együtt eléggé rugalmas, hosszúra és rövidre is nevelhetjük, bár a Green House legjobbnak látja az eredeti forma megtartását: tehát alacsony bokorként, mivel így képződik rajta a legtöbb gubó. A kelyhek kerekek, tömörek, a gubók csillogó cukorkának tűnnek a sok gyantától. Illata olyan intenzíven édes és fűszeres, hogy szinte megcsípi az orrot.
A The Church szerintünk az egyik legjobb kültéri fajta, bár eddig versenyekre még nem nevezték be. Kinti nevelés során akár 900 gramm gyümölcsöt termelhet növényenként már október elejére az Egyenlítőtől északra eső területeken és májusra a déli félgömbön. Beltéren is kivitelezhető: a virágzási időszak 9 hétig tart, a várható terméshozam 700-800 gramm/négyzetméter.
A The Church THC-tartalma 16,8%, CBD-értéke 0,7%. Hatása a nehéz Indicáéra hasonlít, melyben hosszan tartó agyi high bontakozik ki, az íze pedig egészen különleges. Ezzel együtt nem uralja el a tudatot, sőt inkább társalgásra buzdít. Áldott legyen a Green House neve eme fajtáért! A The Churchtől azonnal megtérsz: azt hiszem, amit szívok!

Megosztom...