Új Sweet Seeds® fajták 2021

Menü az ínyenc termesztőknek

A Sweet Seeds® büszkén mutatja be új fajtáit a 2021-es szezonra. A menü első fogásaként egy csodálatos fajtát tálalunk fel: Runtz XL Auto® (SWS88). Finom, 6. generációs autoflowering növény, gyümölcsös és édes aromákkal, nagyméretű, kiemelkedő rügy- és trichómaterméssel. Ez a fajta az USA nyugati partvidékéről érkező nagyon erős és aromás Runtz fajta és a Sweet Gelato Auto® (SWS76), közepes méretű, nagyon könnyen termeszthető és kiemelkedő hozamú fajta keresztezéséből származó hibrid.

Red Gorilla Girl XL Auto

Ezt követően a gyönyörű és „Szupererős” Red Gorilla Girl XL Auto® (SWS89) autoflowering fajtánkon a sor, amely a híres „The Red Family” részévé válik. Ennek a fajtának a nemesítéséhez kereszteztük a Gorilla Girl XL Auto®-t (SWS82) a Bloody Skunk Auto®-val (SWS44). Az antociánok vörös köpenyébe öltözött nagy és sűrű rügyek verhetetlenül vonzóak a növény termesztői számára. Nagyon intenzív édes íze van.

Több színt adunk étlapunkhoz a Red Strawberry Banana Auto® (SWS90) vörös virágú autoflowering fajtával, amely az elit Strawberry Banana klónunk és a híres Red Poison Auto® (SWS39) keresztezéséből származik. Ez az új fajta 75%-ban csatlakozik a „The Red Family” tagjaihoz is. A hatás nagyon felemelő és ideális a szemlélődéshez. Néhány jó barát társaságában a nevetés biztosított.

Ezen a ponton teszünk egy kis szünetet, hogy bemutassuk az első 7. generációs autoflowering fajtánkat, a lendületes és „Szupererős” Bruce Banner Auto® (SWS91) variánst. Ennek a fajtának a fejlesztése során kereszteztük az eredeti Bruce Bannert Colorado államból (USA) a Gorilla Girl XL Auto® variánsunkkal. A rügyek kemények és gyantában gazdagok, kellemes vad illattal, gyümölcsös és virágos aromákkal.

Sweet Cherry Pie

Eljött a desszert ideje: Sweet Cherry Pie® (SWS92). Ez a fényperiódusfüggő fajta a Cherry Pie és a Gelato keresztezéséből származó hibrid. Az aromák igazán vonzóak, ideértve az érett gyümölcsöket, a cseresznyét és a frissen sült sütit, savas és földes háttérrel. A közel 25% THC-tartalomnak köszönhetően a hatás erőteljes. Néhány példány virágában lilás-vöröses tónusok alakulhatnak ki.

A végső tisztelgéshez érkeztünk egy újabb fajtával, amely biztosan sok díjat fog nyerni. A kannabisz-szcénában két egyaránt nagy elismerést mutató genetika, a Purple Punch elit klónunk és a Star Killer egy másik klónjának keresztezéséből megszületett a lenyűgöző Purple Punch OG® (SWS93). A hatás nagyon pihentető és nyugodt, ami tökéletes a nap stresszmentes zárásához.

A Sweet Seeds® ezzel megosztja a legjobb választékát, és mint mindig, a legjobb energiáit erre az új évre. Reméljük, hogy élvezni fogod 2021-es étlapunkat, és sok színnel tölti meg kerted. Várunk közösségi média felületeinken és kedvenc growshopjaidban. Édes betakarításokat!

Megosztom...