Videó a GMM 2010 eseményeiről

Az idei Globális Marihuána Menetről ki-ki más élményekkel távozott. A piknikezők többsége a jófajta reggae utolsó lüktetéseivel a fülében vette az irányt a kijárat felé és csak a hírekből értesült, hogy a zárórába egy kiadós razzia is keveredett.

A koncert utáni percekben beáramló rendőrök zokon vehették, hogy csak a kordonok másik oldaláról részesülhettek a pozitív vibráció közös megélésében, ezért jobb híján, a helyszínen lézengő kevesek igazoltatásával próbálták jobb kedvre deríteni magukat és rendkedvelő embertársaikat. Mi, akik a fesztivál ideje alatt többnyire a Fűnyíróékkal osztogattuk a közös DVD melléklettel felturbózott CK-kat, még a nagyréten tartózkodtunk az intézkedések megkezdésekor, amiből a hosszas dokumentálásunknak köszönhetően végül mi is kivehettük a részünket.
Most végre elkészült a Fűnyíró videó összeállítása a GMM-ről, amit alább megtekinthetsz! A felvételek önmagukért beszélnek: a bulin ijesztő mértékben kezdett már elharapózni az oldottság és a jókedv, de a rendőrök példás sikerrel elhárították a társadalomra leselkedő súlyos veszélyt!

Megosztom...