White Rhino

A White Rhino nemesítői világgá mentek, és a föld három különböző részéről szedték össze a fajta gyökereit. Most a Green House Seed kollekciójában csillog feminizált és hagyományos kivitelben. Büszkék is lehetnek a White Rhinóra, hiszen 1996-ban második helyezést ért el a High Times Cannabis Cup biofajtáinak versenyén. Amikor 2005-ben ismét benevezték a Cannabis Champions Cupra, stabilan megtartotta második helyét.
A fajta genetikája: afgán, brazíliai és dél-indiai, bár elsősorban nem a kulturális változatosságáról, hanem a gyógyászati tulajdonságairól ismert. Erősen nyugtató, altató hatása van, sokan kifejezetten fájdalomcsillapítóként alkalmazzák mint természetes szert a vegyszerekkel töltött pirulák helyett. A medical fajták között sokak számára kissé erőteljesnek tűnik, amit a magas 1,6%-os CBD-tartalom okoz. A fajta a holland gyógyászati páciensek egyik kedvence, főleg rákos betegek nyilatkoztak elismerően kedvező fájdalom- és hányinger-csillapító hatásairól. A White Rhino 100%-os Indica, THC-tartalma 11-13% körül van. Aki szereti az intenzív, erőteljes hatást, a White Rhino biztosan megfelel az elvárásainak.
A beltéri virágzási időszak a kilencedik hét, miután négyzetméterenként akár 900 gramm terméshozammal ajándékoz meg a növény. A Green House Seeds véleménye szerint már nyolc hét után is aratható, de további 10 nap várakozást javasolnak a maximális kristálytermelődés végett. Kültéren az északi éghajlatokon történő termesztés során október elejére készül el, délen pedig már áprilisban.
A White Rhino a Green House „fehér” családjához tartozik. E rendkívül zöld növény bokros jellegű és tömör, erős gubókkal rendelkezik, az íze édeskés. Hagyatkozva tehát a gyógyászati páciensek több tíz éves tapasztalatára, akár ki is dobhatjuk vegyszeres piruláinkat, mert itt a természetes gyógymód!

Megosztom...