Biscotti Mintz™ a Barney’s Farmtól

Színpompás ízek és aromák

Ez a fajta az igazi ínyencek számára készült, az USA két prémium és leginkább megfoghatatlan törzséből. A labor keresztezte a Biscottit, a 80%-ban Indica domináns világsztárt, az exkluzív és finom Mintz fenotípusunkkal.

Az eredmények lenyűgözőek voltak, a Cookie variánsok x OG Kush szülők biztosítják a hihetetlen hatékonyságot és ízgerincet. Ehhez adódik hozzá a krémes sima Mintz genetika, amely létrehozta a törzs ínycsiklandó új bajnokát. A Biscotti Mintz túlnyomórészt egy mélylila növény, amelynek trichóma termelése egészen elképesztő. Az utolsó napokon levelek gyönyörű lila, narancs és zöld színekben pompáznak, és szorosan körbeveszik a merész lila csíkokkal és hosszú narancssárga szőrökkel díszített sötétzöld rügyeket. Meg fogsz lepődni a csábító, maradandó ízein és aromáin, amik leginkább a csokis aprósüteményekre emlékeztetnek, igazán krémes menta- és fűszerárnyalatokkal.

A jellegzetes limonén, kariofilén és eukaliptol terpének kivételesen étvágygerjesztő aromát hoznak létre. Fedezd fel a Biscotti Mintz rendkívül kreatív, fókuszált és pihentető hatását, amely észrevehető és különálló energizáló testi érzettel párosul.

 

Megosztom...