Gorilla Girl F1 Fast Version®

A Sweet Seeds vad oldala®

Csend! A Sweet Seeds® dzsungelben egy távoli morgás hallatszik. Valami hatalmas és nagyon erős dologból tört fel, ami irtózatos sebességgel vágtat felém. Már itt is van és fejbekólintott 25% THC-val! Percekkel később: nevetés, nyugalom, kreativitás és nagy étvágy.

Ez az, amit legtöbbünk gondol és érez egy olyan erős fajta pár slukkja után, mint ez a csoda, amiről ma beszélek: az új Gorilla Girl F1 Fast Version® (SWS86), amit a Sweet Seeds® 2020 első felében dobott a piacra. Gazdag és egyedi ízének köszönhetően nagyon kellemes a füstje. Egy fenevad, aminek a megszelídítéséhez szükség van néhány napra, és amire egy jó ideig emlékezni fognak a barátaid.

Ez a bestia 25% körüli THC-t tartalmaz. Egy nagyon gyors fényperiódus-függő fajta, amit már 7 hét virágzás elteltével szüretelni lehet; ezzel bérelt helye van a szupererős és szupergyors fajták pódiumán. Az F1 Fast Version® család gyarapodásával mindenki élvezheti a pazar genetikákat rövid virágzási idővel. Biztos vagyok benne, hogy ez egy gazdagon díjazott genetika lesz a kannabisz kupákon és elismertté válik a termesztők körében.

Ez egy könnyen termeszthető fajta, kompakt bugákkal, ahol a virágzat a növény alsóbb részein helyezkedik el. Ez a hibrid szörnyeteg a híres, amerikai génekkel bíró, akár 31% THC-t tartalmazó Gorilla Girl® (SWS74) és a kiváló Sweet Gelato Auto® (SWS76) keresztezéséből született. Mindkét fajta a Sweet Seeds® „USA STRAIN” genetikai vonalából származik. Nem minden alkalmazkodik az európai ízléshez, ami az USA-ból érkezik, de a termesztők ezúttal remek munkát végeztek. A kiválasztott szülőkkel homogén fajta állt össze, ami tökéletes kombinációja az erős hatásoknak és terpéneknek.

Sok termesztési művelet előzte meg a beltérhez való alkalmazkodást, hogy se a sebesség, se a hozam ne lássa kárát. Azok a kültéri termesztők is nagyra értékelik, akik olyan genetikát választanak, amit az őszi esőzések előtt be lehet takarítani. Két év után sikerült stabilitást elérni az új F1 Fast Version® fajtánál, amit most már a bolygó minden pontján élvezhetünk. Ideális az észak-európai országok számára is, mivel a kültéri termelők rekordidő alatt nevelhetnek és takaríthatnak be kiváló minőségű növényt.

Megosztom...