Blue Moonshine

A „Kék Család” egyik legidősebb tagja ez a hibrid, amely a 90-es évek elején „született”. A rendkívül potens Blue Moonshine egy Blueberry-Indica fajta. Hihetetlenül tömör és erős gubókat növeszt, melyek felületét felálló THC-szőrök borítják. Egyáltalán nem kereskedelmi célokra hozták létre, lenyűgöző hatása és íze a „műértők” számára lehet igazi csemege.
A Blue Moonshine igazán jó választás beltéri termesztésre, főként azok számára, akiknek fontos, hogy a növény ne nőjön túl magasra. Nevelősátorban kilenc hét alatt virágzik ki, de kültéren is jól megél – a betakarítást ez esetben november közepén célszerű elvégezni.
A Blue Moonshine magjai kiváló csírázóképességükről híresek – persze ez nem meglepő, hiszen a Dutch Passion által nemesített fajták legtöbbje elmondhatja ezt magáról. Jellegzetessége inkább a hosszan tartó, kábító testi hatásban nyilvánul meg. Átlagos terméshozamot produkál, ám ezt az apró hiányosságot kitűnően kompenzálja füstjének tisztasága. 15%-os THC-tartalmára egyáltalán nem panaszkodhatunk, s bár a Kush növényekre jellemzően a Blue Moonshine is viszonylag alacsony (80 cm), felépítése testes, csomós, sűrű gubói pedig szőrösek és szilárdak. Mindezek miatt igazi „hasisnövényként” aposztrofálhatjuk.

Megosztom...