Lingerie

A Lingerie a Humboldt Seed Organization új, kívánatos alkotása, ami az egyik legegzotikusabb, intenzív kaliforniai hibrid csábító vonzerővel és elegáns természettel. A híres Sunset Sherbert anyja, a Pink Panties ezúttal a 3 Kings Blueberry Headband fajtával lett keresztezve.

Sebesség, gyanta és illat
Nagyon vonzó és magával ragadó minőségű hibrid

Gyors vegetatív fejlődés jellemzi; több mint kétszeresére növekszik a virágzási ciklusba való áttéréskor. A Sativa formájú levelek támasztják meg a nagy, hagymás virágzási pontokat. A robbanásszerű kehelyképződés során hosszúkás, erősen gyantás, tojás alakú rügyek jelennek meg. A terpénprofilt a gázos szegfűszeg és a fűszeres fenyőfa jellemzi, amelyet citrushéj, pézsmás fahéj és földes felhang egészít ki. Ez a szaténos enyhe íz egy erős, hosszú távú, nyugtató hatású hatást indít be, ami kiválóan alkalmas a kreatív gondolkodásra és a nap végi pihenésre. Ennek a hibridnek a tagadhatatlan vonzereje és magával ragadó profilja egyesít minden olyan tulajdonságot, amelyet a termesztők az ínyenc minőségű genetikában keresnek. A gyors és fogékony vertikális növekedés a növény életciklusának már korai szakaszában kialakul, ezért erősebb táplálási módok ajánlottak a fokozott anyagcsereigény kielégítéséhez.

Homogén növények
Edzettség és magas ellenálló képesség a betegségekkel szemben

A növények a virágzási időszakban több mint kétszeresére nőnek. Négyzetméterenként hat-kilenc növény arra ösztönözhető, hogy a lombkorona-tereket a cserép méretétől és a vegetatív növekedési időtől függően töltsék be. Homogén fejlődésével és gyorsan növekvő, nyúlánk alkatának köszönhetően kifejezetten alkalmas a „Sea of Green” technikákhoz. A későbbi virágzási szakaszok támogatása érdekében erősen ajánlott a kettős tárolás. A hozam maximalizálásának tekintetében a növény a száraz, mediterrán jellegű feltételeket részesíti előnyben, bár erősen ellenáll a betegségeknek. Az optimális termelési érték elérése érdekében szabadban ketrecbe helyezés és a kettős tárolás szükséges. A tető első és második rétegének alapos tisztítása és ápolása szintén javasolt, hogy segítse a sűrűséget a csúcsrügy helyén.

 

Megosztom...