Növények, ínyenceknek

A Bushplanet-dinasztia október 27-én újabb boltot nyitott: Bécstől délre, Európa legnagyobb kenderkertészete, a Grow City tőszomszédságában nőnek a legszebb növények egész Ausztriában!

Embereik pénzt és fáradságot nem kímélve igyekeztek a maximumot kihozni a lehetőségeikből: az előkészületek és az építési munkálatok több mint egy évig tartottak, de most olyan magas minőségű kendermagoncokat és -dugványokat kínálnak, amelyeknek nincs párjuk a világpiacon

Rendkívül sokféle, a vezető magbankokból – Dinafem, Humboldt, Paradise Seeds – származó magok kicsíráztatásával előállított magoncot árulnak. A csíráztatáshoz és gyökereztetéshez szerves táptalajt (EZ-Plugok/EZ-Cube-ok) használtak. A nagyrészt kókuszrostból és tőzegből álló, kocka alakúra préselt táptalaj tökéletes szellőzést és optimális nedvesítést biztosít, és bármelyik palántanevelő rendszerbe jól integrálható. Alkalmazása fokozza a növények vitalitását, és elősegíti az egészséges gyökérfejlődést.

A gondosan megválogatott – például HSO Berry Melange-fajtájú – anyanövények klónjainak aromája egyszerűen csodálatos. E ritka Blackberry-fenotípus tornyos növekedéséről és a hőmérséklettől független feketés-lilás lombjáról ismerhető fel. Másik csúcsfajtájuk a HSO Blueberry Jam, amelynek illatától mindenki szájában garantáltan összefut a nyál. Az egészen egyedülálló minőségű alapanyag szaporítása óriási körültekintéssel, a Humboldt Seed Organization tapasztalt growereinek bevonásával történik.

A közel húszéves kendertermesztői múlttal rendelkező Bushplanet egy újabb zászlóshajóval gazdagodott. Növényeik a Bushplanet Plant Cityben vagy a Bécs központjában található Bushplanet City Grow-ban szerezhetők be. Ugorjatok be hozzájuk, és győződjetek meg személyesen a nagyszerűségükről!

Megosztom...