Egy komoly gyógynövény

Chronic

A legsikeresebb fajtánk ez a középmagas, nem túl sűrű növény, mely a kiemelkedő terméshozam és a kiváló minőség tökéletes kombinációja. Azok, akik ismerik, a megjelenése és az édeskés illata miatt választják. Indica-felmenőinek köszönhetően a Chronic akár 600 g/m2 hozamra is képes anélkül, hogy elveszítené az ínyenceknek kedves tulajdonságait.

Egyedüli, hatalmas központi bugát növeszt, néhány oldalággal. A levélzet levágásával elérhető, hogy a növényen két oldalsó buga is megjelenjen, ezzel azonban csökkenhet a hozam. A virágzáskor érezhető édes illat a leszüretelt termésben is megmarad, ha megfelelően szárítják. Az összes fajtánk közül ez a legjobb választás azoknak, akik unják már a nagy hozammal együtt járó minőségcsökkenést.

A High Times Cannabis Cupon 1994-ben 3. helyezést elért fajtát 2000-ben továbbfejlesztettük. Ezután 1. helyezést kapott a Highlife Cup Spain 2004-en (az alicantei Mundo Ganja részéről), és másodikat hidropónika kategóriában (a barcelonai Perenne Grow-tól). Legutóbbi elismerését, egy 2. helyezést az El Punto Cup 2005-ön kapta outdoor kategóriában, a spanyolországi Malagában.

A Chronic kiváló gyógyászati potenciállal rendelkezik fájdalomcsillapítás és étvágygerjesztés terén.

Megosztom...